Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Δυστύχημα Κόμπι Μπράιαντ: Ο πύργος ελέγχου τους έστειλε στο θάνατο! Η αποκάλυψη που σοκάρει!

Δυστύχημα Κόμπι Μπράιαντ: Ο πύργος ελέγχου τους έστειλε στο θάνατο!
Νέες αποκαλύψεις έγιναν πριν από λίγη ώρα για το θλιβερό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του αστέρα του ΝΒΑ, Κόμπι Μπράιαντ. Σύμφωνα με νέα στοιχεία που βγήκαν στην επιφάνεια, ο πύργος ελέγχου τους έστειλε στο θάνατο!...
  Σοκαρισμένος είναι όλος ο πλανήτης από χθες βράδυ που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ.  Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται τι ήταν αυτό που προκάλεσε το δυστύχημα στο οποίο πέρα από τον «Black Mamba», έχασε τη ζωή της και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα.  Πριν από λίγη ώρα έγιναν γνωστά όλα τα θύματα από το δυστύχημα.  δυστύχημα του Κόμπι Μπράιαντ  Έτσι σύμφωνα με πληροφορίες αμεριακανικών μέσων, ο πιλότος του ελικοπτέρου, επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου και πήρε άδεια να απογειωθεί παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες και η πυκνή ομίχλη δεν επέτρεπε να υπάρχει ορατότητα ώστε να είναι ασφαλής μια πτήση.  Η πτήση χωρίς να βασίζεται ο πιλότος στα όργανα του ελικοπτέρου κάτω από κακές καιρικές συνθήκες δίνονται κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Και η πτήση σε τόσο χαμηλό ύψος μπορεί να αποδειχθεί όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση παράτολμη και αποπροσανατολιστική για τον πιλότο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive