Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Τεράστιο χειροκρότημα σε Τόνια και Μυρτώ όταν μπήκαν στο γήπεδο. Όμορφη στιγμή στο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Τεράστιο χειροκρότημα σε Τόνια και Μυρτώ όταν μπήκαν στο γήπεδο
Και στο ματς του δεύτερου γύρου οι δύο σύλλογοι προχώρησαν στη σπουδαία αυτή κίνηση. Περίπου πέντε λεπτά πριν την έναρξη του ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, από τα μεγάφωνα του σταδίου ακούστηκε ότι η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ φιλοξενεί την Τόνια, τη γνωστή φίλαθλο των Πειραιωτών με κινητικά προβλήματα....
Στο άκουσμα της ανακοίνωσης, οι περίπου 25.000 θεατές χειροκρότησαν, με την κίνηση να γίνεται αυθόρμητα και να αποδεικνύει ότι ο αθλητισμός ενώνει. Ακόμη πιο δυνατό ήταν το χειροκρότημα όταν η Τόνια, μαζί με την Μυρτώ μπήκαν στο γήπεδο, συνοδευόμενες από τους αρχηγούς των δύο ομάδων.
Η κίνηση αυτή της ΑΕΚ έρχεται ως ανταπόδοση της ανάλογης κίνησης του Ολυμπιακού στον πρώτο γύρο, με τους δύο συλλόγους να αποφασίζουν από κοινού για κάτι τέτοιο. Μάλιστα, η φίλαθλος των «ερυθρόλευκων» βραβεύτηκε από την Ένωση, όπως είχε γίνει και με την Μυρτώ στον αγώνα του γηπέδου Καραϊσκάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive