Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΟ. ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ τα πράγματα. Χίος: Επεισοδιακή διαμαρτυρία για το λαθρομεταναστευτικό. Πέταξαν μπουκάλια με νερό και καφέδες στον υφυπουργό, ενώ έσπασαν την πόρτα του δημαρχείου Χίου. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον της δημιουργίας νέας κλειστής δομής λαθρομεταναστών στην Χίο πραγματοποίησαν κάτοικοι του νησιού.
Οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο, όπου συνεδρίαζε εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο και εξέφρασαν την πλήρη αντίθεσή τους..
με τη δημιουργία νέας δομής φιλοξενίας στην περιοχή του 15ου χιλιομέτρου της επαρχιακής οδού Χίου-Βολισσού.
Επεισόδια ωστόσο σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της άφιξης του υφυπουργού Εργασίας, Νότη Μηταράκη, στο Δημοτικό Συμβούλιο Χίου. Ορισμένοι από τους συγκεντρωθέντες, μόλις είδαν τον υφυπουργό, εξαγριώθηκαν, όπως αναφέρει το politischios.
Μάλιστα, πέταξαν μπουκάλια με νερό και καφέδες κατά του υπουργού ενώ έσπασαν την πόρτα του δημαρχείου Χίου, προκειμένου να μπουν μέσα.
Πηγή: Politischios.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive