Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Απίστευτη η... χαρά της σκρόφας Μέρκελ από το δώρο Ερντογάν. Τόπαιζε ...Χιονάτη. (φωτογραφίες)

Αποτέλεσμα εικόνας για μερκελ καθρεφτης

Μπορεί οι σχέσεις των χωρών τους να έχουν ψυχρανθεί μετά το χθεσινό γερμανικό χαστούκι στην Τουρκία, ωστόσο σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων φαίνεται ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η Άνγκελα Μέρκελ τα πηγαίνουν μια χαρά...
Αυτό φάνηκε κατά τη διάρκεια της τελετής υποδοχής της γερμανίδας καγκελαρίου στο γερμανοτουρκικό πανεπιστήμιο στην Κωνσταντινούπολη από τον τούρκο πρόεδρο. Μάλιστα, ο Ερντογάν της έκανε ένα δώρο, με την αντίδραση της Μέρκελ να είναι φοβερή! Η γερμανίδα καγκελάριος δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της για τον καθρέφτη – αντίκα που της έκανε δώρο ο Σουλτάνος. Στην αρχή πανηγυρίζει σαν παιδί, ενώ στη συνέχεια παίρνει τον καθρέφτη στα χέρια της και ποζάρει. Μάλιστα, σε κάποιες φωτογραφίες φαίνεται να έχει ενθουσιαστεί και ο Ερντογάν, ο οποίος χειροκροτάει ενθουσιασμένος!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive