Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Αμπντουλάχ Καρντάς: Αποκαλύφθηκε ο νέος αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους Ο διάδοχος του Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι

Αμπντουλάχ Καρντάς: Αποκαλύφθηκε ο νέος αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους
Αποκαλύφθηκε ο νέος ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους, ο οποίος πήρε τη θέση του δολοφονημένου Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι. Πρόκειται για τον Amir Mohammed Abdul Rahman al-Mawli al-Salbi, ο οποίος είναι γνωστός με το ψευδώνυμο Αμπντουλάχ Καρντάς, ένας Τουρκμένιος από την περιφέρεια Τελαφάρ....
του βορειοδυτικού Ιράκ, ο οποίος σύμφωνα με αξιωματούχους από δυο υπηρεσίες πληροφοριών που επικαλείται ο Guardian, ανέλαβε ηγετικό ρόλος στον ISIS μετά από την εμπρηστική επίθεση που σκότωσε τον Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι τον Οκτώβριο.
Οι φήμες ότι εκείνος είναι ο διάδοχος του Αμπού Μπακρ αλ-Μπαγκντάντι είχαν κυκλοφορήσει αμέσως μετά από τη δολοφονία του ηγέτη των Τζιχαντιστών, ωστόσο τώρα έρχεται η επιβεβαίωση από τις υπηρεσίες πληροφοριών.
Ο Αμπντουλάχ Καρντάς, ήταν αξιωματικός του στρατού κατά τη διάρκεια της διοίκησης του Σαντάμ Χουσεΐν. Συνελήφθη με τον Μπαγκντάντι στην Μπάσρα το 2003, για διασυνδέσεις με την αλ Κάιντα. Μάλιστα φέρεται να είχε και το προσωνύμιο «Καθηγητής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive