Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Κυβερνητική απόφαση: Αλλάζει ο νόμος, δεν πέφτουν ΠΑΟΚ και Ξάνθη! Εκτός Ν.Δ. ο Ζαγοράκης. (Αλήθεια ήξερε κανείς οτι ήταν ευρωβουλευτής;)

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι παίρνει αποστάσεις από την απόφαση της ΕΕΑ και με νομοθετική ρύθμιση καταργείται η κύρωση υποβιβασμού για τέτοια θέματα! Κανένας τέτοιος κίνδυνος πλέον για ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Διεγράφη ο Ζαγοράκης…

Μετά το σκάνδαλο που πήγε να δημιουργηθεί με την εισήγηση-βόμβα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και τις αναμενόμενες αντιδράσεις που προκλήθηκαν, η κυβέρνηση πήρε την κατάσταση στα χέρια της.
Άδειασε τόσο τον υφυπουργό Αθλητισμού, όσο και την ίδια την ΕΕΑ κι ανατρέπει πλήρως την κατάσταση στην υπόθεση ΠΑΟΚ και Ξάνθης, ενώ έγινε γνωστό ότι διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία ο Θοδωρής Ζαγοράκης μετά τη χθεσινή (27/1) τοποθέτησή του.
Σε δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας ξεκάθαρισε πως:
«Την ώρα που η χώρα κάνει το άλμα προς τα εμπρός ξεπερνώντας διχαστικά μηνύματα του παρελθόντος δεν έχει την πολυτέλεια να διχάζεται με αφορμή το ποδόσφαιρο. Ιδίως σε τόσο κρίσιμες στιγμές για τα εθνικά μας θέματα.
Η κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδσοσφαίου, δεν θα επιτρέψει όμως ένα θέμα του ποδοσφαίρου να θέσει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή που τόσο δοκιμάστηκε στα χρόνια της κρίσης. Ούτε θα μείνει θεατής στο θέατρο του παραλόγου που εξελίσσεται με φόντο διαχρονικές παθογένειες που προσβάλλουν κάθε Έλληνα πολίτη.
Με απόφαση Πρωθυπουργού αναλαμβάνεται άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να μην επιβάλλονται εξοντωτικές κυρώσεις για θέματα όπως αυτά που γνωμοδότησε η ΕΕΑ. Η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται. Με απόφαση Πρωθυπουργού διαγράφεται από την ΚΟ της ΝΔ στο ευρωκοινοβούλιο, ο ευρωβουλευτής Θεόδωρος Ζαγοράκης».
Έπειτα από ερώτηση επί του θέματος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι: «Έχει εμπιστοσύνη ο κ. Μητσοτάκης στον κ. Αυγενάκη. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, να περιμένετε διάταξη σύμφωνα με την οποία δεν θα γνωμοδοτείται ο υποβιβασμός σε θέματα της ΕΕΑ. Δεν αλλάζουμε τους κανόνες του παιχνιδιού, η ΕΕΑ είναι γνωμοδοτικό όργανο. Κάνουμε ξεκάθαρο το νομοθετικό πλαίσιο».
Ακούστε τις δηλώσεις του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive