Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Σε τρία λεπτά άγνωστοι, ξήλωσαν ολόκληρο ATM στα Καμένα Βούρλα- Το πήραν και εξαφανίστηκαν


Μόνο τρία λεπτά χρειάστηκαν για να “ξηλώσουν” άγνωστοι, ολόκληρο ATM από τα Καμένα Βούρλα.Σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατοίκων ένα αγροτικό αυτοκίνητο έκανε όπισθεν με μεγάλη ταχύτητα στο κτήριο των ΕΛΤΑ στο κέντρο της πόλης...
παρέσυρε την τζαμαρία αλλά και το ΑΤΜ και στη συνέχεια τα 5 άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, φόρτωσαν το ATM στο αγροτικό και έφυγαν με κατεύθυνση προς την Αθήνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι έξι λεπτά αργότερα όταν έφτασε στο σημείο περιπολικό της αστυνομίας δεν μπόρεσε να εντοπίσει τους δράστες. Παρά την κινητοποίηση των αστυνομικών μέσα στη νύχτα με μπλόκα που στήθηκαν στην εθνική οδό αλλά και στους παραδρόμους δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο με το ATM. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που περιείχε ωστόσο οι πληροφορίες σημειώνουν ότι ήταν πολύ μικρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive