Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

ΣΕ ΔΙΚΗ 6 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ - ΛΗΣΤΗ ΖΑΚ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΟΥΣΤΗ - ΛΗΣΤΗ ΖΑΚ
ΔΕΣ ΚΙ ΕΔΩ
Έξι κατηγορούμενοι θα καθίσουν στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την υπόθεση  θανάτου του πούστη ληστή Ζακ Κωστόπουλου, τον Σεπτέμβριο του 2018, με αποτέλεσμα τον θάνατο του.  Το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, με βούλευμα του...
«δείχνει» εδώλιο στον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου στην οδό Γλάδστωνος, το μεσίτη και σε τέσσερις αστυνομικούς αστυνομικοί, που έσπευσαν στο σημείο, οι οποίοι θα δικαστούν για το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης.  Οι δικαστές του συμβουλίου, υιοθέτησαν την εισαγγελική πρόταση, κρίνοντας ότι ορθά αποδόθηκε στους κατηγορούμενους η συγκεκριμένη κατηγορία και όχι αυτή της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο.  Θεωρείται θέμα χρόνου ο προσδιορισμός της δίκης, ενώ ήδη οι γονείς του αδικοχαμένου ακτιβιστή έχουν ζητήσει με επιστολή τους τη σύντομη εκδίκαση της υπόθεσης διαπιστώνοντας καθυστέρηση στη διερεύνηση.

3 σχόλια:

  1. Είναι διαρρήκτης κοσμηματοπωλείου, κλέφτης που μπήκε σε ώρα μη λειτουργίας του μαγαζιού, υπό την επήρεια ναρκωτικών(λένε,μου είναι αδιάφορο) με παραβατική συμπεριφορά και κάποιοι θέλουν να τον τιμήσουν με το εξωφθερικόν, ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ, ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟ. Παραβλέπω την σεξουαλική του προτίμηση που υπερτονίστηκε ιδιαίτερα από τους ομογάλακτούς του, λες και το να είσαι κλέφτης αλλά κυρίως ομοφιλόφιλος, υπάρχει κάτι το επαναστατικό που το καταλαβαίνουν μόνο αυτοί. Το τι έγινε πραγματικά το καταγράφει η κάμερα του κοσμηματοπωλείου και το είδαν όλοι, έναν σφηνωμένο σε μια τζαμαρία να προσπαθεί να βγει από μια τρύπα και να προσπαθούν οι αστυνομικοί να τον ξεσφυνώσουν και αυτός να αντιστέκεται. Λες και είχε κάπου αλλού να πάει,(σε φανερά αλλόφρωνα κατάσταση και δεν ξέρουμε τι ουσίες είχε πάρει και ήταν σε αυτή την κατάσταση). Που κρύβεται το ηρωικόν, δεν καταλαβαίνω; Για ένα κωλόπαιδο σέρνονται κατηγορούμενοι άλλα έξι άτομα). Κάποιοι, όλοι έχουν καταλάβει ποιοι, θα θελήσουν να επηρεάσουν τη δικαιοσύνη, όπως προσπάθησαν να κάνουν από την πρώτη στιγμή δημιουργώντας ανύπαρκτες εντυπώσεις, μέχρι και πολιτικοί βγήκαν στο τηλεοπτικό "κλαρί" και σαν άλλοι δικαστές έβγαλαν ετυμηγορία πριν τη δικαιοσύνη. Που πήγε η πίστη του στην δικαιοσύνη ή μήπως ήταν πολιτική σπέκουλα(με δακρύβρεκτα σχόλια και αδιάβροχα κονσιλερ για να γράφουν καλά στην κάμερα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο χρυσοχοος και κερατάς και δαρμένος


    Αγγελική Αχαρναί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον ΖΑΚ τρέχουν όλοι να τον υπερασπιστουν....
    Το νεαρό που δεν πρόλαβε να δει το αγέννητο μωρό του;
    Του έκλεψαν την κάμερα τρία αλλοδαπά
    και τον μαχαίρωσαν πισώπλατα.
    Αυτόν ποιοι τον υπερασπιστηκαν;;;;;

    Υπάρχει δικαιοσύνη;;;;;


    Ρε ουστ ρεμάλια..........



    Αγγελική Αχαρναί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive