Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Ισχυρός σεισμός τώρα στην Τουρκία: Είχε μέγεθος 6,9 ρίχτερ. Ταρακουνήθηκε η χώρα. Οι πρώτες φωτο και βιντεο

Αποτέλεσμα εικόνας για Ισχυρός σεισμός τώρα στην Τουρκία: Είχε μέγεθος 6,9 ρίχτερ
Ισχυρός σεισμός έγινε πριν από λίγα λεπτά στην Τουρκία. Ο σεισμός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Ευρωμεσογειακό Ινστιτούτο είχε μέγεθος 6,9 Ρίχτερ....
Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο ο σεισμός είχε μέγεθος 6,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και το εστιακό του βάθος εντοπίζεται στα 120 χιλιόμετρα. Το επίκεντρο του σεισμού είναι 19 νοτιοδυτικά της πόλης Sivrice της Τουρκίας.
Κρατικά ΜΜΕ στη γειτονική Συρία μετέδωσαν ότι ο σεισμός έγινε αισθητός σε περιοχές της χώρας. Μέσα μαζικής ενημέρωσης στον Λίβανο μετέδωσαν ότι η σεισμική δόνηση έγινε αισθητή στη Βηρυτό και την Τρίπολη.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν τραυματίες ή ζημιές από επίσημες πηγές.
Ωστόσο, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν ανέβει στα social media δείχνουν ότι υπάρχουν ζημιές. Τα βίντεο αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο το πόσο ισχυρός ήταν ο σεισμός.

Σεισμός στην Ελλάδα και στον κόσμο: Ενημερωθείτε άμεσα για όλα όσα συμβαίνουν

@Kandilli_info Depremin büyüklüğünü 6,5 olarak revize etti. Saat 20.55'te, merkez üssü ilçesi köyü. Derinlik ise 5 kilometre olarak ölçüldü. Ayrıntılar gelecek...

Προβολή εικόνας στο Twitter


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive