Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

ΣΥΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ Η ΕΚΤΡΩΣΗ, ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ; ΔΕΙΤΕ 3 ΒΙΝΤΕΟ


Αποτέλεσμα εικόνας για «Αφήστε με να ζήσω»Τα είδατε τα βίντεο;  H περίεργη σελίδα ellinikahoaxes.gr εξακολουθεί να παραπληροφορεί με τα ψέματα της. Δεν θα τους διαφημίσουμε όσο και αν μάταια προσπαθούν σήμερα να το παίξουν γυναικολόγοι. Δεν θα ασχοληθούμε μαζί τους όσο και αν διαφημίζουν τις αμβλώσεις.  Σαφέστατα και η μήτρα ανήκει σε κάθε γυναίκα. Το περιεχόμενο όμως μέσα σε αυτό και επίδικα όταν εκεί χτυπάει μια μικρή καρδούλα δεν ανήκει στην γυναίκα.  Στην Ελλάδα, χώρα που αργοσβήνει από την υπογεννητικότητα, γίνονται περί τις 300.000 εκτρώσεις τον χρόνο....
Ανήλικες, νεαρές γυναίκες, και μαλάκες άνδρες που δεν σκαμπάζουν από αντισύλληψη, παντρεμένα ζευγάρια που απλά δεν γουστάρουν αλλά έξοδα και επισης δεν σκαμπάζουν από αντισυλληψη, συν μία κουλτούρα υλισμού, χαβαλέ και εγωπάθειας, από την οποία οι γυναίκες ξυπνούν όταν βρεθούν μόνες μετά τα 45 και πεντέξι γάτες και σκυλιά για παρέα. 300.000 εκτρώσεις ετησίως σημαίνει πως η έκτρωση έχει γίνει …δημοφιλής τρόπος αντισύλληψης. Μεγάλη φάμπρικα φυσικά και για τους γιατρούς που τα κονομανε, κάντε τον πολλαπλασιασμό, απο αυτο το «δικαιωμα» που ομως αφορα και κάποιον άλλο, τον κυοφορουμενο. Δεν είναι σάπιο δόντι, κρεατοελιά ή μύξα. Ή συζήτηση για το πότε αρχίζει ή ζωή θα ήταν γελοία, αν δεν ήταν και κτηνώδης και κάποιες/οι καμώνονται και τους «προοδευτικούς» γι’ αυτό.  

Με εντολή ΣΥΡΙΖΑ στον υπουργό Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, κατέβηκε από τους σταθμούς του Μετρό η αφίσα για τις αμβλώσεις που ενόχλησε κάποιους κύκλους της τάχα μου αριστεράς που η ελευθερία της γνώμης μετράει μόνο για τους ίδιους. Η αφίσα μπήκε στο πλαίσιο καμπάνιας κατά των χιλιάδων εκτρώσεων που γίνονται κάθε χρόνο στη χώρα μας. 

Δεν είναι μόνο το ηθικό κομμάτι των εκτρώσεων αλλά και το δημογραφικό. Φυσικά η καμπάνια δεν ζητάει απαγόρευση των εκτρώσεων, απλώς καλεί τον κόσμο να σκεφτεί το θέμα αλλά φαίνεται ότι το σύστημα δεν θέλει ούτε να σκεφτόμαστε αλλά ούτε και να διαφωνούμε μαζί του. Έτσι, με υπουργική εντολή και τη Νέα Δημοκρατία να αποδεικνύει ότι δεν έχει καμία σχέση με την εκκλησία, έσπευσε να κατηγορήσει τη ΣΤΑΣΥ η οποία στο κάτω κάτω πληρώθηκε για μια ΝΟΜΙΜΗ αφίσα και την έβαλε. Η αφίσα για τις αμβλώσεις έγραφε: «Αφήστε με να ζήσω». «Ήξερες ότι από την 18η ημέρα κτυπά η καρδιά του; Από την 42η μέρα ανιχνεύονται εγκεφαλικά κύματα; Από την 8η εβδομάδα όλα τα όργανά του έχουν δημιουργηθεί; Από την 10η εβδομάδα νοιώθει πόνο. Διάλεξε τη ζωή». Στο κάτω μέρος της αφίσας, γράφει: «Διάλεξε τη Ζωή. Κίνημα υπέρ της Ζωής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive