Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Εξαφάνιση 20χρονου: Παραθρησκευτικές οργανώσεις βλέπει ο πατέρας του. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

«Πήγε στο στόμα του λύκου με τα πόδια του» λέει ο πατέρας του. Από τις 26 Νοεμβρίου έχει να δώσει σημεία ζωής ο 20χρονος Νικόλας Θεοδωρίδης, για τον οποίο έχει εκδοθεί Silver Alert. Πλέον οι έρευνες της οικογένειας στρέφονται σε παραθρησκευτικές οργανώσεις, καθώς το τελευταίο στίγμα του νεαρού εντοπίστηκε σε πόλη της Δανίας, όπου λειτουργούν κοινόβια νέων....
 Ο πατέρας του πιστεύει πως, μέσω μιας καλοστημένης διαδικτυακής παγίδας, ο γιος του έπεσε στα δίχτυα επιτήδειων που προσηλυτίζουν νέους. «Ο Νίκος αποκλείεται να έχει σκεφτεί όλα αυτά μόνος του, σε καμία περίπτωση, υπήρχε συγκεκριμένος σχεδιασμός. Μπορούμε να πούμε ότι πήγε στο στόμα του λύκου με τα πόδια του, δηλαδή κάτι του τάξανε και πήγε με τη θέλησή τους, αυτό που του τάξανε δεν ήταν αυτό που περίμενε ο ίδιος» είπε στο Star.
Τι λέει ο ιδιωτικός ερευνητής που προσέλαβε η οικογένεια
Λίγα χιλιόμετρα έξω από την Κοπεγχάγη, στο Ροσγκίλντε και το Σκίμπι, πιο μακριά στην Οντένσε ή βορειότερα στο Άαλμποργκ, όπου μάλιστα εθεάθη για τελευταία φορά, υπάρχουν πολυμελείς σέxτες, οι οποίες ζουν με βάση την αρχή της αυτοδιαχείρισης.
Ο ιδιωτικός ερευνητής που προσέλαβε η οικογένεια εστιάζει στις παραθρησκευτικές οργανώσεις.
«Έξω από το Άαλμποργκ υπάρχει μια παραθρησκευτική οργάνωση όπου ζουν πάρα πολλά παιδιά, τα οποία κατά κάποιο τρόπο είναι εγκλωβισμένα. Έχουν παιδιά, τα οποία εργάζονται πάρα πολλές ώρες την ημέρα, στην ουσία τους εκμεταλλεύονται» δήλωσε ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης.
Ο πατέρας του Νικόλα φοβάται πως το μυστικό της εξαφάνισής του κρύβεται στα chat rooms του δημοφιλούς διαδικτυακού παιχνιδιού, το οποίο ο γιος του έπαιζε καθημερινά.
«Στο διαδίκτυο, εκεί πιστεύω ότι έγινε όλο το θέμα, έπαιζε αρκετές ώρες υπολογιστή. Όχι ότι φταίει το παιχνίδι, αλλά εισχωρούνε στο συγκεκριμένο παιχνίδι και κάποιοι οι οποίοι μπορούν να κάνουνε κακό στα παιδιά μας» δήλωσε ο ίδιος.
Δείτε μετά το 40:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive