Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Ανείπωτη τραγωδία με τον θρύλο του μπάσκετ Κόμπε Μπράιαντ: Νεκρή και η 13χρονη κόρη του! ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Δεν έχει τέλος η ανείπωτη τραγωδία του Κόμπε Μπράιαντ. Νεκρή στο δυστύχημα και η 13χρονη κόρη του Τζίτζι. Επέβαινε μαζί του στο μοιραίο ελικόπτερο που έγινε “κομμάτια” στην Καλιφόρνια. Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις...
γύρω από το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον θρύλο του NBA, Κόμπε Μπράιαντ, αφού στο ελικόπτερο που έπεσε στην Καλιφόρνια βρισκόταν και η κόρη του.
Πρόκειται για το ένα από τα τέσσερα παιδιά του Αμερικανού, την Τζιάνα Μαρία Ονόρε, η οποία ήταν μόλις 13 ετών και βρήκε μαζί του τραγικό θάνατο, μεγεθύνοντας τη θλίψη για την οικογένειά του.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες πάντως, ανάμεσα στα 5 άτομα που έχασαν συνολικά τη ζωή τους στο τραγικό γεγονός, δεν ήταν και η σύζυγος του Βανέσα.

Former NBA super star and 5-time NBA champion Kobe Bryant is reportedly among the five people confirmed dead, after the helicopter they were traveling crashed in , Los Angeles.

1 σχόλιο:

  1. Πως γίνεται να υπάρχει βίντεο καρτούν από το 2017;;;;
    Ποιοι τον ήθελαν νεκρό;;;;;

    Δείτε το βίντεο στo katoxika. gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive