Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020

Βορίδης: Τα 12.000 ευρώ είναι για εκδήλωση για τους εργαζόμενους του υπουργείου και τα παιδιά τους

βοριδης
“Είναι μια πίτα που είναι εκδήλωση για τους εργαζόμενους του υπουργείου και τα παιδιά τους. Είναι μια πίτα που θα έρθουν οι εργαζόμενοι του υπουργείου...
μπορεί να είναι γύρω   στους 1000 ανθρώπους σε αυτή την εκδήλωση” δήλωσε στον ΑΝΤ1, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης, σχετικά με το ποσό των 12.000 ευρώ και την κοπή της πίτας.  “Θα έχει έναν καφέ, ένα ορεκτικό και φυσικά θα πρέπει να νοικιαστεί η αίθουσα” πρόσθεσε.  “Δεν ξέρω αν θα πάει 12.000, μπορεί να πάει και 8000. Πρόκειται για κονδύλι που υπάρχει στον προϋπολογισμό του υπουργείου, για όταν έχουμε προσκεκλημένους, όταν πρέπει να κάνουμε ένα δώρο. Αυτό το κονδύλι και μέσα στο όριό του, εγώ το περιορίζω, είναι μέσα στον προϋπολογισμό, όχι πάνω ούτε έξω από αυτόν” ανέφερε.  “Το επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ είναι να μην υπάρχουν τέτοιες εκδηλώσεις για τους εργαζόμενους;” διερωτήθηκε τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive