Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019

Έντονες αντιδράσεις για τον Μεσσία – Αντίχριστο του Netflix Ξεσηκωμός από το τρέιλερ της νέας σειράς

Μπορεί η σειρά του Netflix «Messiah» να μην έχει κάνει πρεμιέρα ακόμα, όμως έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από το πρώτο τρέιλερ της. Σύμφωνα με το story, όταν ακούγεται ότι ένας άνθρωπος στη Μέση Ανατολή κάνει θαύματα, ξεσπά διαμάχη σχετικά με το αν πρόκειται για τον πραγματικό Μεσσία ή για απατεώνα...
με μία πράκτορα της CIA να αναλαμβάνει να ανακαλύψει αν Al Massih ad-Dajjal έχει θεϊκή καταγωγή, όταν κάνει την εμφάνισή του στις ΗΠΑ, αποκτώντας αρκετούς οπαδούς.
Το Netflix έχει δεχτεί αρκετά παράπονα, με κάποιους να κάνουν λόγο για ασέβεια, ενώ άλλοι τρομάζουν επειδή θεωρούν ότι ενδέχεται η σειρά να προβλέπει γεγονότα.
Το όνομα του πρωταγωνιστή (Al Massih ad-Dajjal) σημαίνει στα αραβικά Αντίχριστος ή ψεύτικος Μεσσίας, με αρκετούς να το θεωρούν ως spoiler για τη σειρά.
Δείτε το τρέιλερ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive