Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ "Κατά αφεντικών" σπάνε μικρομάγαζα στο Μαρούσι.Φταινε τα .. ΜΑΤ λένε οι ΣΥΡΙΖΙαίοι. ΦΩΤΟ

Φωτογραφίες από την επόμενη μέρα των επεισοδίων στο Μαρούσι
Στην κανονικότητα προσπαθούν να επιστρέψουν οι κάτοικοι και οι επιχειρηματίες στο κέντρο του Αμαρουσίου μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής γύρω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ και ενώ όλα τα καταστήματα ήταν ανοιχτά λόγω εορτών....

Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων, στα οποία προκλήθηκαν φθορές και γράφτηκαν συνθήματα, προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές, ενώ τα ακυρωτικά μηχανήματα εισιτηρίων τα οποία έσπασαν και δεν έχουν επιδιορθωθεί έχουν καταληφθεί με λευκά χαρτιά.
Όλα ξεκίνησαν το πρωί με συγκέντρωση των αντιεξουσιαστών στη συμβολή των οδών Διονύσου και Θησέως, στην επανακατάληψη της Έπαυλης Κουβέλου. Το συγκεκριμένο κτίριο είχε εκκενωθεί με αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη. Τα πνεύματα άναψαν σε λίγα μόνο λεπτά και οι συμπλοκές μεταξύ αστυνομικών κι αντιεξουσιαστών μεταφέρθηκαν στον σταθμό του ΗΣΑΠ και στους γύρω δρόμους.
Την ώρα που γίνονταν ζημιές σε καταστήματα της περιοχής, οι άνδρες της αστυνομίας προχώρησαν σε χρήση δακρυγόνων και βομβίδων κρότου λάμψης για να απομακρύνουν τους αντιεξουσιαστές. Η ατμόσφαιρα έγινε ασφυκτική και οι πολίτες, που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στα επεισόδια, έτρεχαν έντρομοι να βρουν καταφύγιο για να μπορέσουν να αποφύγουν τα χημικά και τα δακρυγόνα.
Οι επιχειρηματίες της περιοχής δηλώνουν πως δεν έπρεπε να συμβεί κάτι τέτοιο τη στιγμή που όλα τα καταστήματα ήταν ανοιχτά και οι άνθρωποι απολάμβαναν τη βόλτα και τα ψώνια τους.
«Επικρατούσε ηρεμία μέχρι τη στιγμή που χωρίς να καταλάβουμε πώς άρχισαν να πέφτουν δακρυγόνα και χημικά. Οι πολίτες φοβισμένοι έτρεχαν να μπουν στα καταστήματα για να νιώσουν ασφαλείς» εξήγησε ιδιοκτήτης καταστήματος, ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του.
«Λόγω της περιόδου των εορτών η αγορά βρίσκεται σε τόνωση είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν τέτοια περιστατικά» σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive