Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ – ΣΥΓΚΥΡΙΕΣ … ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Τουρκια ειναι ΣΙΓΟΥΡΑΤΖΟΥ οπως λεει και ο Αγγελος Συριγος. Πρεπει να «κάτσουν»πολλες προυποθεσεις για να κανει κινηση. Παμε να δουμε…..

1)Μεχρι το Νοεμβριο 2023 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΛΑ.Τοτε θα πρεπει για τον Ερντογαν να εχει μεγαλωσει η Τουρκια και ο ιδιος να εχει ξεπερασει τον Κεμαλ.Αν συνυπολογισουμε και το χρονο που θα πρεπει να περασει για να αφομοιωθει απο το εκλογικο σωμα το αποτελεσμα αυτο, θα πρεπει να εχουν τελειωσει αρκετα νωριτερα. Ενα χρονο ,ισως και παραπανω.
2)Δεν θα πρεπει οι Ελληνες να εχουν γιορτασει τα 200 χρονια απο την Παλιγγενεσία, γιατι θα εχουν παρει τα πανω τους.Αν (οπως το σκεφτεται) εχει «νικησει» τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ πριν το 2021, θα ειναι το καλυτερο δυνατο, γιατι ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ.
3)Απαιτειται να εχει παρει το πρασινο φως απο Αμερικη και απο Ρωσια. Αυτο μπορει να συμβει ΜΟΝΟ με ΤΡΑΜΠ και ΜΟΝΟ με ΠΟΥΤΙΝ και ΟΣΟ ΠΑΤΑΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΒΑΡΚΕΣ. Αυτο συμβαινει τωρα και ισως για λιγο ακομα. Ο ΤΡΑΜΠ ειναι εγκλωβισμενος, αλλα παραμενει ΠΡΟΕΔΡΟΣ και ο ΠΟΥΤΙΝ για λιγο ακομα εχει αναγκη την Τουρκια. Οταν θα εχει πουλησει αρκετα S400 και η περικυκλωση της ΤΟΥΡΚΙΑΣ θα εχει ολοκληρωθει, τοτε ΤΕΛΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ…To ξερει o Eρντογαν…
4)Υπαρχει περιπτωση ο Ερντογαν να χρησιμοποιηθει ως χρησιμος ηλιθιος και απο το βαθυ αμερικανικο κρατος-για να εκτεθει ο ΤΡΑΜΠ- ωστε να προκληθει αναφλεξη στην περιοχη και κατα συνεπεια 3ος παγκοσμιος Πολεμος (ρολο θα παιξει και το ματσακι Ισραηλ-Ῑραν). Ο ΤΡΑΜΠ προσπαθει να παρει με το μερος του την Ρωσια στον πολεμο που θελει με την ΚΙΝΑ. Το βαθυ αμερικανικο κρατος θελει να καθυποταξει τη Ρωσια και μετα πολεμο με Κινα
5)Ο Ερντογαν θα κανει συμφωνιες με Λιβανο και θα προσπαθησει με ΙΣΡΑΗΛ (αν βγει ο ΓΚΑΝΤΖ, φιλικος με Soros) KAI ME ΑΙΓΥΠΤΟ (αδελφοι μουσουλμανοι εντος κρατικων δομων και ΥΠΕΞ)
6)καθυστερει μεχρι να ενεργοποιηθουν οι S400 και να δει τι κυβερνηση θα εχει το ΙΣΡΑΗΛ (ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ)
Τον επομενο λιγο καιρο το ματι του ερντογαν θα ειναι στα εξης:
α)δημοσκοπησεις ΑΜΕΡΙΚΗ
Β)δημοσκοπησεις ΙΣΡΑΗΛ
γ)δικη Τραμπ
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ
Υπαρχουν κι αλλα,αλλα δεν προλαβαινω….
φαρμερ

6 σχόλια:

  1. Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 1999
    Συνέρχονται στις Βρυξέλλες οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών-μελών της Ε.Ε. και συζητούν, μεταξύ των άλλων, και το θέμα της αναγνώρισης της Τουρκίας ως υποψήφιας για ένταξη στην Ε.Ε. χώρας. Όπως γράφεται, ο Έλληνας υπουργός επεσήμανε στους ομολόγους του και τα ακόλουθα: «Η Ευρώπη των «15» έχει υποχρέωση να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της περιοχής είτε είναι ελληνοτουρκικές σχέσεις είτε είναι το Κυπριακό. Αυτά δεν είναι διμερή προβλήματα, αλλά ευρωπαϊκά. Αν λοιπόν, οι «15» δεσμευτούν να δώσουν υποψηφιότητα στην Τουρκία, πρέπει να δεσμευτούν ότι θα ασχοληθούν και με τα ευρωπαϊκά αυτά προβλήματα. Αν καταγραφεί αυτή η δέσμευση με σαφή τρόπο στα συμπεράσματα του Ελσίνκι, τότε η Ελλάδα θα είναι έτοιμη να πει το «ναι» στην τουρκική υποψηφιότητα. Αλλά, αν δεν καταγραφούν, σαφώς από την πλευρά της Ε.Ε., τότε θα υπάρξει αδιέξοδο».
    Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 1999 Διεθνή
    Επαναλαμβάνεται στη Νέα Υόρκη οι εκ του «σύνεγγυς» συνομιλίες για το Κυπριακό. Ο γ.γ. του ΟΗΕ Κ. Ανάν έχει χωριστές συναντήσεις-συνομιλίες με τον πρόεδρο της Κύπρου Γλ. Κληρίδη και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ρ. Ντενκάς (γράφεται ότι ο Ρ. Ντενκάς προσερχόμενος στον χώρο των συνομιλιών δήλωσε ότι θα διαμαρτυρηθεί στο γ.γ. του ΟΗΕ επειδή ο πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλος δηλώνει ότι η Κύπρος ήταν και θα παραμείνει ελληνική). Σε δηλώσεις που κάνει ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ Φρ. Έκχαρντ, αναφερόμενος στις εκ του «σύνεγγυς» συνομιλίες θα συνεχίζονται καθημερινά, πρώτα με τη μια πλευρά και μετά με την άλλη. Θα συνεχίζονται δε μέχρι τα δύο μέρη να φθάσουν σε ένα σημείο όπου υα αισθάνονται ότι υπάρχει αδιέξοδο ή μέχρι που θα υπάρξει σημαντική ανακοινώσιμη εξέλιξη».
    Σε δηλώσεις που κάνει ο πρόεδρος της Τουρκίας Σ. Ντεμιρέλ κατά τη διάρκεια της πτήσης του προς Βοσνία, απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο να ασκήσει η Ελλάδα «βέτο» στο θέμα της αναγνώρισης της Τουρκίας ως υποψήφιας για ένταξης χώρας στην Ε.Ε., λέει: «Εύχομαι να μην υπάρχει ακόμη αμφιβολία για το κατά πόσο η Ελλάδα θα δημιουργήσει την τελευταία στιγμή πρόβλημα. Η λογική λέει ότι δεν πρέπει να δημιουργήσει. Εάν η Ελλάδα κρατήσει αρνητική στάση και εμποδίσει και αυτή τη φορά την υποψηφιότητα της Τουρκίας, θα εκλείψει το θετικό κλίμα που υπάρχει εδώ και καιρό και θα έχουμε ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Θα είναι δύσκολη η επίλυση των προβλημάτων μεταξύ των δύο χωρών». Στη συνέχεια ο Τούρκος πρωθυπουργός αναφερόμενος στο θέμα της ένταξης της Κύπρου στην Ε.Ε. λέει: «Δεν είναι δυνατόν να ενταχθεί η Κύπρος στην Ε.Ε., όπου δεν θα είναι μέλος η Τουρκία».
    Μετά τα αποτελέσματα των επαναληπτικών εκλογών που έγιναν χθες σε 230 εκλογικά τμήματα της «ΠΓΔΜ» νέος εκλέγεται ο Μπόρις Τραϊκόφσκι.
    Σε έκθεση του ΟΑΣΕ αναφέρεται ότι ο Απελευθερωτικός Στρατός του Κοσσυφοπεδίου είναι υπεύθυνος για θηριωδίες εις βάρος Σέρβων αλλά και Αλβανοφώνων (από τον Ιανουάριο του 1999 και μετά – σε άλλη έκθεση του ΟΑΣΕ καταγράφει θηριωδίες που έγιναν νωρίτερα στο Κοσσυφοπέδιο –αποδίδονται κυρίως στους Σέρβους).
    Το Ιράκ καταγγέλλει ότι δυνάμεις του τουρκικού στρατού εισέβαλαν (26/11)στο έδαφός του προκειμένου να καταδιώξουν Κούρδους αντάρτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 1999
    Ο Τούρκος Υπ. Εξ Ι. Τζεμ σε δηλώσεις του αναφέρει: «Δεσμεύεται η Τουρκία από τους κανόνες της Ε.Ε. και πιο συγκεκριμένα από ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ 2000 για επίλυση των προβλημάτων στο Αιγαίο» («ειρηνική επίλυση των συνοριακών διαφορών). Σε άλλο σημείο των δηλώσεων του, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να υπάρξει πρόβλημα εκ μέρους της Ελλάδας στην υποψηφιότητα της χώρας Τουρκία ένταξη στην Ε.Ε. (Σύνοδο Κορυφής Ελσίνκι) λέει: «Θα είναι κρίμα αν υπάρξει πρόβλημα. Διότι έγιναν πολλές προσπάθειες για τη βελτίωση των σχέσεων αυτών, τόσο από δικής μας πλευράς όσο κι από ελληνικής πλευράς».
    Σε δηλώσεις που κάνει ο Υπ. Εξ ΓΑΠ, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο άσκησης «βέτο»(Ελσίνκι) στο θέμα της αναγνώρισης της Τουρκίας ως υποψήφιας για ένταξη στην Ε.Ε. χώρας, λέει: «Αυτές οι δεσμεύσεις, φυσικά, θα πρέπει να ενσωματωθούν στα συμπεράσματα του Ελσίνκι» (λέει ότι πρόκειται για «σοβαρή δέσμευση»).
    Συνεχίζονται στη Θεσσαλονίκη οι εργασίες της 3η Παγκόσμια Διάσκεψη του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (η βουλευτής Φάνη Πετραλιά σε δηλώσεις της κάνει λόγο για «στημένο» συνέδριο –η κυβέρνηση χρησιμοποιεί το συνέδριο»).
    Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 1999 Διεθνή
    Συνεχίζονται στη Ν. Υόρκη οι εκ του «σύνεγγυς» συνομιλίες για το Κυπριακό. Ο πρόεδρος της Κύπρου Γλ. Κληρίδης έχει συνάντηση-συνομιλία με τον ειδικό αντιπρόσωπο του γ.γ. του ΟΗΕ Αλ Ντε Σότο (Ο Ντε Σότο πρόκειται να συναντηθεί αργότερα με τον Ρ. Ντενκάς).
    Ο Γάλλος Υπ, Άμυνας Α. Ρισάρ σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό δίκτυο «LCI» δηλώνει ότι σε περίπτωση κρίσης το ΝΑΤΟ πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο, ενώ στην περίπτωση περιφερειακών κρίσεων της Ευρώπης «πρέπει να έχει τη δύναμη να αντιδρά μόνη».
    Το ρωσικό Υπ. Εξωτερικών αντιδρώντας στις επικρίσεις Δυτικών χωρών για τις συνεχιζόμενες ρωσικές στρατιωτικές επιχειρήσεις στην Τσετσενία, σε ανακοίνωση αναφέρει: «Η Ρωσία δεν πρόκειται να αποδεχθεί τη γλώσσα των οικονομικών κυρώσεων και την επιβολής, ειδικά όταν λόγος γίνεται για την εδαφική ακεραιότητα και την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας».
    Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπ. Κλίντον αναφερόμενος στις ρώσικες επιχειρήσεις στην Τσετσενία δηλώνει: «Η Ρωσία θα πληρώσει ακριβά τις πράξεις της».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 1999
      Ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής μιλώντας σε στελέχη Αγροτικού του κόμματος λέει: «Θέλω να ξέρετε λοιπόν δι΄ εμού: Η παράταξη και ευγνωμονεί και δεν ξεχνά εκείνους που στους δύσκολους αγώνες βάζουν πλάτη, αναλαμβάνουν το κομμάτι, ίσως και περισσότερο από το κομμάτι που τους αναλογεί».
      Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, σε ολόκληρη τη χώρα μόνο 85 σχολεία της Μέσης εκπαίδευσης τελούν υπό κατάληψη.
      Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 1999 Διεθνή
      Γράφεται ότι το αμερικανικό διαστημόπλοιο Mars Polar Lander (MRL) θα πρέπει να θεωρείται «χαμένο» μετά την αποτυχία και της νέας(7ης) προσπάθειας της ΝΑΣΑ να επικοινωνήσει με αυτό
      Το συνέδριο του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος επανεκλέγει (Βερολίνο) τον Γερμανό καγκελάριο Γκ. Σρέντερ ως πρόεδρο του κόμματος(ο Σρέντερ συγκεντρώνει το 86% των ψήφων - το αποτέλεσμα αυτό δεν περίμενε ούτε ο Σρέντερ).
      Η Αμερικανίδα Υπ. Εξ Μαντλίν Ολμπράιτ φθάνει στη Δαμασκό για συνομιλίες με τη συριακή πολιτική ηγεσία.


      Διαγραφή
  3. Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 1999
    Σε δηλώσεις που κάνει ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης μετά το τέλος της συνεδρίασης της Κυβερνητικής Επιτροπής, αναφερόμενος στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. στο Ελσίνκι και στο θέμα της αναγνώρισης της Τουρκίας ως υποψήφιας για ένταξη στην Ε.Ε. χώρας, λέει μεταξύ άλλων: «Είναι αναγκαίο να υπάρχουν καθαρές θέσεις ωε προς τον τρόπο και τους κανόνες συμπεριφοράς όλων των συμμετεχόντων: των Ευρωπαίων εταίρων, της Ελλάδας, της Τουρκίας, ώστε να οδηγηθούμε σε λύσεις και όχι σε αδιέξοδα από τη νέα αυτή στάση της Τουρκίας με την Ε.Ε. Αυτός ο όρος – οι καθαρές θέσεις, οι οποίες θα μας επιτρέψουν να αποφύγουμε κρίσεις αλλά να δώσουμε λύσεις – είναι αναγκαίο για να φτάσουμε σε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα».
    Ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής αναφερόμενος στο θέμα της αναγνώρισης της Τουρκίας ως υποψήφιας για ένταξη στην Ε.Ε. χώρας, λέει: «Το κόμμα τάσσεται υπέρ της Ευρωπαϊκής προοπτικής της Τουρκίας αλά υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις (σεβασμός του διεθνούς δικαίου και των διεθνών συμβάσεων, αποποίηση της χρήσης ή απειλής βίας, παραίτηση από διεκδικήσεις, απρόσκοπτη πορεία της Κύπρου προς την Ε.Ε).
    Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΚΙ Δ. Τσοβόλας σε δηλώσεις του αναφέρει: «Είναι λάθος αυτή τη στιγμή που βολεύουν τα πράγματα διεθνώς εμείς να κλείνουμε εθνικά θέματα (Κυπριακό, ελληνοτουρκικά και άλλα), όταν ξέρουμε ότι αυτό σημαίνει παραχώρηση εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων» (λέει ότι η Ελλάδα πρέπει να ασκήσει «βέτο» στο θέμα της αναγνώρισης της Τουρκίας ως υποψήφιας για ένταξη στην Ε.Ε. χώρας.
    Ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής μιλώντας στο συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Επιμελητηρίου, λέει μεταξύ άλλων: «Η επίτευξη των κριτηρίων για την ένταξή μας στην ΟΝΕ στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό σε τεχνάσματα δημιουργικής λογιστικής, όπως εξωραϊστικά ονομάζω».
    Ολοκληρώνονται στη Θεσσαλονίκη οι εργασίες της 3ης Παγκοσμίου Συνέλευσης του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού. Πρόεδρος του ΣΑΕ επανεκλέγεται ο Άντριου Άθενς.
    Ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης ανακοινώνει τις κυβερνητικές αποφάσεις για τα «πανωτόκια»(ρυθμίσεις τόκων δανείων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 1999
      Χιλιάδες μαθητές της Μέσης Εκπαίδευσης κάνουν διαδήλωση σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση (Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου) της κυβέρνησης που επιτρέπει στους εισαγγελείς να επεμβαίνουν στα υπό κατάληψη σχολεία(οι διαδηλωτές ζητούν επίσης την κατάργηση του νόμου για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση – μαθητικές διαδηλώσεις γίνονται και σε άλλες πόλεις της χώρας).

      Διαγραφή
  4. Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 1999 Διεθνή
    Ο εκπρόσωπος του τουρκικού Υπ Εξ Σ. Ατατζανλί σε δηλώσεις του αναφερόμενος στο θέμα της ένταξης της Κύπρου στην Ε.Ε., λέει: «Η Τουρκία έχει εκφράσει τις πολύ σοβαρές αντιρρήσεις για το γεγονός της αποδοχής της αίτησης της ελληνικής διοίκησης για ένταξη στην Ε.Ε. Η ελληνοκυπριακή διοίκηση δεν έχει το δικαίωμα να ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί ολόκληρό το νησί. Υπάρχουν δύο κυρίαρχα κράτη στην Κύπρο και το μέλλον της υπόθεσης αυτής θα διαμορφωθεί ως αποτέλεσμα των συνομιλιών μεταξύ των δύο αυτών κυρίαρχων κρατών. Και η ένταξη στην Ε.Ε. είναι μέρος αυτής της κατάστασης».
    Ο Τούρκος Υπ. Εξ Ι Τζεμ μιλώντας σε εκδήλωση των Τούρκων βιομηχάνων, λέει: «Η Ε.Ε. πρέπει να λυτρώσει την περιοχή, την Τουρκία και την Ελλάδα, από τη δυναμική αντιπαλότητας που δημιουργείτο γεγονός ότι έχει χαράξει, η Ε.Ε., τα σύνορά της στα Βαλκάνια και το Αιγαίο. Εμείς, Ως Τουρκία και Ως Ελλάδα, δεν θέλουμε να χρεωθούμε την αντιπαράθεση και τα σοβαρά προβλήματα που θα προκύψουν δίχως την θέληση μας. Αυτό πρέπει κυρίως να σκεφτεί η Ε.Ε». Σε άλλο σημείο: «Είναι υπαρκτή η λύση των προβλημάτων στο Αιγαίο αφού η Ε.Ε. έχει λάβει αποφάσεις και τις έχει καταγράψει στην ΑΤΖΕΝΤΑ 2000».
    Η Αμερικανίδα Υπ. Εξωτερικών Μ. Ολπραίτ έχει στο Ισραήλ συνάντηση-συνομιλία με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Ε. Μπάρακ. Σε δηλώσεις που κάνει η Αμερικανίδα αναφερόμενη στο ενδεχόμενο ισραηλινό-συριακών διαπραγματεύσεων λέει: «Φαίνεται ότι υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση των ιστορικών ευκαιριών που παρουσιάζονται» (η Ολμπραίτ είχε συνομιλίες και με τον πρόεδρο της Συρίας Χ. Άσαντ).
    Σε δηλώσεις που κάνει ο δικηγόρος του ηγέτη του ΡΚΚ Α. Οτσαλάν, Ντ. Έρμπας αναφέρει ότι ο Κούρδος ηγέτης πιστεύει ότι « δίχως όρους πρέπει να γίνει δεκτή η υποψηφιότητα της Τουρκίας στην Ε.Ε., πράγμα που θα είναι ωφέλιμο για την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία» (δεν πρέπει να συνδεθεί με τη δίκη του, θανατική καταδίκη).
    Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ρ. Πρόντι αναφέρει τα ακόλουθα: «Θέση της Ευρωπαϊκής επιτροπής είναι, κατά την επικείμενη Σύνοδο Κορυφής του Ελσίνκι, να αποδοθεί στην Τουρκία το καθεστώς της υποψήφιας προς ένταξης χώρας, ενώ οι διαπραγματεύσεις ένταξης θα πρέπει να αρχίσουν μόνο όταν έχουν ικανοποιηθεί όλα τα κριτήρια της Κοπεγχάγης».
    Πληροφορίες από τη Ν. Υόρκη αναφέρουν ότι οι εκ του «σύνεγγυς» συνομιλίες για το Κυπριακό ψυχορραγούν και ότι διατηρούνται στη ζωή με τεχνητή αναπνοή.
    Οι πρόεδροι της Ρωσίας Μπ. Γέλτσιν και της Λευκορωσίας Α. Λουκανένκο υπογράφουν στο Κρεμλίνο την ιδρυτική Χάρτα της Ένωσης των χωρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive