Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΝΑΡΙΑ ΜΟΥ

Πιστεύετε ότι οι Νενέκοι δεν βλέπουν την ανασυγκρότηση της Νεο Οθωμανικής αυτοκρατορίας και αντιδρούν με μια τρύπα στο Αιγαίο; Με την τρύπα εννοούμαι τον πρόξενο της Λιβύης μανάρια μου. Πατριώτες πάρτε τα όπλα και κλείστε τα σύνορα άμεσα....
Μην αφήνετε κανένα ισλαμιστή να περάσει στην πατρίδα. Όσοι πέρασαν τους κλείνουμε σε στρατόπεδα με κάγκελα ύψους 5 μέτρων.... Οι Νενέκοι θα απελάσουν τον πρόξενο της Λιβύης για να σας κάνουν να πιστέψετε ότι εργάζονται για την πατρίδα, ενώ έχουν συμφωνήσει να τα δώσουν όλα. Εδώ έδωσαν την Μακεδονία, ένα όνομα ελληνικό 3000 ετών, υπόγραψαν την εξόντωση μας με μνημόνια ενώ είχαν την επιλογή να αντισταθούν. Αυτοί βρήκαν πιο σωστή λύση το αξίωμα και υπερασπίζονται τον αφανισμό μας.
Μην κλείνετε τα μάτια σας μπροστά στην νέα προδοσία, η δικαιολογία της υπόθεσης του προξένου είναι η σταχτη στα μάτια μας. Είναι η δικαιολογία για να σας πείσουν ότι εργάζονται για τα δικά μας εθνικά συμφέροντα!!!
Αν ήταν έλληνες θα είχαν πάρει τα όπλα και θα είχαν κατέβει στο Αιγαίο, θα βύθιζαν ότι περνάει ή κολυμπάει, να υπήρχε η ένωση με την Κύπρο.
Θα είχαν βγάλει ήδη όλα τα πετρέλαια και αέριο ή ΟΧΙ;
Ο ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΝΑΡΙΑ ΜΟΥ, όλα γίνονται για να αντιστρέψουν την προσοχή μας την ανασύσταση της Οθωμανικής αυτοκρατορίας, οι γερμανοί της Φολξς Βαγκεν θα επενδύσουν 2-3 δις. Γιατί άραγε δεν επενδύουν στην Ελλάδα που πρώτα εξαγόραζαν όλους τους πολιτικούς Σοσιαληστές του Πασόκ;;; Γιατί δεν βοηθάνε την φτωχή Ελλάδα αλλά τους αιμοβόρους δολοφόνους της Τουρκίας;;
Αν υπήρχε ΕΕ και όλοι ήταν ενωμένοι οικονομικά, γιατί δεν επενδύουν στην χώρα μας;;;
Οι Νενεκοι πολιτικοί σας δεν αντιστέκονται και δεν θέτουν όρους σε τίποτε, αυτή είναι η πολιτική που ακολουθούν γιατί μισούν τον λαό της Ελλάδας. Άρα σε ποιους θα σταθούν δίπλα; Σε εμάς ή στους τούρκομογγόλους; Την πυραμιδού την είδατε στην φωτογραφία με τα σύμβολα της μαύρης σέκτας; Είμαστε πάλι εμείς οι συνομωσιολόγοι που δηλώνουμε τι ακριβώς μας δείχνουν;;;
Αυτό ακριβώς που σας δείχνει η πυραμίδα και το γέλιο που βγάζει η άρρωστη από κούρου Αγγελικώ είναι και η τρύπα στο νερό (στο Αιγαίο) από τους Νενέκους!!!
ΚΟΡΑΚΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive