Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019

Φονικό στη Βοιωτία: Μάσκες, όπλα και φυσίγγια πίσω από την εκτέλεση πατέρα και γιου. Η επαγγελματική σχέση που «χάλασε» και οδήγησε στο έγκλημα

Φονικό στη Βοιωτία: Μάσκες, όπλα και φυσίγγια πίσω από την εκτέλεση πατέρα και γιου
Έρευνες σε σπίτια και γραφεία ιδιωτικών επιχειρήσεων πραγματοποίησε η αστυνομία για να ρίξει φως στο διπλό φονικό στις Θεσπιές Βοιωτίας, όπου έχασαν τη ζωή τους πατέρας και γιος.,Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας και ο γιος που έπεσαν νεκροί, είχαν εταιρεία σεκιούριτι στην οποία μετείχε και ο ανιψιός...
Προέκυψαν διαφωνίες και η επαγγελματική συνεργασία χάλασε, με αποτέλεσμα ο ανιψιός να βρεθεί εκτός της εταιρείας και να ξεκινήσει «βεντέτα» ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας, ενώ όλα ξεκίνησαν εξαιτίας μιας διαφημιστικής πινακίδας εταιρείας σεκιούριτι η οποία είχε τοποθετηθεί έξω από σχολείο της περιοχής.
Στο πλαίσιο της συνέχειας των ερευνών του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, για την υπόθεση ένοπλης συμπλοκής (7) ημεδαπών στις Θεσπιές Βοιωτίας πραγματοποιήθηκαν χθες (14-12-2019) το πρωί έρευνες σε οικίες, γραφεία ιδιωτικών επιχειρήσεων, Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο και αλσύλλιο, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας Βοιωτίας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
κυνηγετικό όπλο με δύο φυσίγγια,
αυτοσχέδιο λειόκαννο όπλο χειρός με έξι (6) φυσίγγια,
πιστόλι με δύο (2) γεμιστήρες,
ξίφος τύπου «ΚΑΤΑΝΑ» συνολικού μήκους (52) εκατοστών,
μαχαίρι συνολικού μήκους (17) εκατοστών,
(2) σουγιάδες,
μία βολίδα,
θήκη πυροβόλου όπλου,
ένας ασύρματος,
σπρέι πιπεριού,
δύο μάσκες,
(66) φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και (21) κάλυκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive