Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Που είναι οι πρόσφυγες οεο; Αφρικανικό στρατό βλέπουμε. Το παραμύθι ΜΚΟ και διακινητών. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Εικόνες καθημερινής τρέλας από την Σάμο. Βλέπετε πουθενά πρόσφυγες , ανήλικα μικρά παιδιά ή γυναίκες; Βλέπετε οικογένειες κυνηγημένες από τον πόλεμο; Από την Συρία; Βλέπετε ανθρώπους που αναζητούν με σεβασμό στη χώρα που τους φιλοξενεί(έστω και κάτω από αντίξοες συνθήκες) μια προοπτική; Βλέπετε ανήμπορους ή τρομαγμένους μετανάστες;...

Αυτό που βλέπουμε στο συγκεκριμένο βίντεο από την Σάμο -αλλά και αντικατοπτρίζει  το σύνολο των ροών- είναι ένα άναρχο συνονθύλευμα  μεταναστών από αφρικανικές -κυρίως- χώρες , που προφανώς μετακινούνται βάση κάποιου οργανωμένου σχεδίου. Με το πρόσχημα των προσφυγικών ροών από εμπόλεμες περιοχές ΜΚΟ και κυκλώματα διακινητών έχουν στήσει μια φάμπρικα με τρομακτικά κέρδη αλλά και τραγικές εθνικές επιπτώσεις. Μιλάμε για απόβαση , δεν μιλάμε για οικονομικούς μετανάστες που γέννησε μια κρίση.
Δυστυχώς κάποιοι συνεχίζουν να πουλάνε ανθρωπισμό και να υπονομεύουν το εθνικό συμφέρον. Η ένταση της οργής και της αγανάκτησης που έχει κορυφωθεί ακόμη και σε θεσμικούς παράγοντες των νησιών , όπως δήμαρχοι και δημοτικά συμβούλια δείχνει ότι η κατάσταση είναι άκρως επικίνδυνη και εκτός ελέγχου.
Η Απόβαση στα νησιά προχωρά κανονικά…. ο εποικισμός σε πλήρη ανάπτυξη. Το 2050 θα είμαστε όπως λένε οι επίσημες εκθέσεις κάτω από 8 εκατομμύρια Έλληνες λόγω της υπογεννητικότητας και της φυγής στη Δύση …. αυτοί θα μας έχουν ξεπεράσει, αφού τους παρέχουμε τα πάντα ….. Η Κερκόπορτα έχει ανοίξει.
Τελικά τι προέχει; Η εθνική ασφάλεια ή το δίκαιο των οργανωμένων συμφερόντων; Δεν πρόκειται για ακραίο λόγο και εθνικιστικό παραλήρημα,  είναι κοινή διαπίστωση θεσμικών, ακαδημαϊκών και εκατομμύρια πολιτών.

4 σχόλια:

  1. Η Ελλάδα θέλει έναν Σαλβίνη για ν'αλλάξει τα πάντα και να κοντράρει επιτέλους τους ξένους να ανοίξουν δίοδο διαφυγής στα σύνορα για όλους αυτούς διαφορετικά ξεχάστε την Ελλάδα που ξέρετε θα γεμίσουμε μοιγάδες σε λίγα χρόνια όπως στην Αμερική, και φυσικά θα γίνουν όλα αυτά που περιγράφεται.
    Ας ψάξουν κάποιοι τι γίνεται στα συμβολαιογραφεία με τους εικονικούς γάμους λαθραίων με Ελληνίδες για κάποια ευρώ....??!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ...19-20/12/2019 ...Συνολικά 641 λάθρο αποβιβάστηκαν απο 20 βάρκες ...ΛΕΣΒΟΣ...ΣΑΜΟΣ...ΧΙΟΣ...ΚΩΣ...ΚΑΛΥΜΝΟΣ...Ψέριμος...ΡΟΔΟΣ...ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ...ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ

    https://twitter.com/stavroforos_/status/1208144047677825025 (· → αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και το βιντειο, αφιξεις στα νησια μας και αλεξανδρουπολη οπου μια βαρκα μετα την αλλη και διπλα διπλα φτανουν σε μια παραλια λες και βλεπεις ταινια και δεν υπαρχει ελληνικο κρατος υπο οποιαδηποτε μορφη πουθενα,μιλαμε για την απολυτη καταντια μιας χωρας που εχει στην ουσια καταργησει τα συνορα της ειτε ειναι χερσαια ειτε θαλασσια,η ελλαδα ζει το βιο-ιστορικο της τελος,η χωρα προδοθηκε ουσιαστικα απο τον ιδιο της τον λαο,αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και τα βιντεο απο την καλυμνο που επιβεβαιωνει για αλλη μια φορα την απατη με τους δηθεν προσφυγες,οπως θα δειτε σχεδον ολοι ειναι αφρικανοι,αλλο ενα νησι καταστρεφεται αλλο ενα νησι αφρικανο-ισλαμοποιειται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρὲ Σαμιῶται τῆς ἀπολύτου ΞΕΦΤΙΛΑΣ, εἶσθε ρὲ ἀπόγονοι ἑνὸς Λυκούργου Λογοθέτη;; Ποῦ εἶναι ρὲ διεφθαρμένοι ἡ ἡρωϊκὴ Σάμος τοῦ '21;; Πετάξτε τοὺς εἰσβολεῖς στὴν θάλασσα πρὶν κάνουν τὸ νησίσας τσιριγώτικο μερτικό. Τὶ περιμένετε; Τρίζουν τὰ κόκκαλα τοῦ Λογοθέτη, τἀ ἀκούω ἐδῶ στὸν Πειραιᾶ καὶ δὲν τὰ ἀκοῦτε ἐσεῖς στὴν Σάμο;; ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2000
    Ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης εγκαινιάζει τμήμα της Εγνατίας Οδού συνολικού μήκους περίπου 50 χιλιομέτρων, άξονας Αλεξανδρούπολη-Κομοτηνή, μιλώντας στα εγκαίνια λέει: «Η Εγνατία οδός αποδεικνύει ότι όλοι μαζί πορευόμαστε για ένα μέλλον καλύτερο. ότι το μέλλον έχει ξεκινήσει εδώ, τώρα».
    Ο πρωθυπουργός Κ. Σημίτης από τη Ξάνθη λέει: «Εμείς φίλοι και φίλες και απευθύνομαι ιδιαίτερα στους αγρότες, δεν ακολουθούμε μια παλιά πολιτική, που πιστεύω ότι ακολουθούν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, υποσχέσεις, επιταγές χωρίς αντίκρισμα, λέμε καθαρά και ξάστερα ότι μπορούμε να κάνουμε, εκεί δεσμευόμαστε, εκεί αναλαμβάνουμε υποσχέσεις. Μιλάμε λοιπόν με σταράτες κουβέντες, κάθε δέσμευσή μας γίνεται πράξη και γι’ αυτό κρίνετε μας και δώστε δύναμη στο δικό σας μέλλον. Εγώ πιστεύω στην αγροτιά που ξέρει που βρίσκεται το συμφέρον της, η αγροτιά ψηφίζει ΠΑΣΟΚ. Ο Έλληνας αγρότης θέλει συνέπεια και έργο, δεν θέλει ανύπαρκτες υποσχέσεις, μεγάλα λόγια». «όλοι μαζί δημιουργούμε την Ελλάδα της αυτοπεποίθησης, την Ελλάδα που δε διστάζει, την Ελλάδα που δεν αμφιβάλλει, την Ελλάδα που μπορεί, την Ελλάδα που αισιοδοξεί, την Ελλάδα που χαράζει μπροστά το μέλλον της. Το μέλλον ξεκίνησε. Μαζί όλοι».
    Ο πρόεδρος της ΝΔ Κ. Καραμανλής μιλώντας στη Λάρισα για τα προβλήματα των αγροτών: «Λέει και ξαναλέει η κυβέρνηση ότι πρέπει να τους αφήσουμε την εξουσία, γιατί μόνο αυτοί έχουν εμπειρία. Ζητούνται να μείνουν για πάντα, μόνοι, ανεξέλεγκτοι, εν λευκώ διαχειριστές. Ε, όχι, λοιπόν, αυτή η αντίληψη δεν ταιριάζει στη δημοκρατία. Η προπαγάνδα τους είναι προς τον κοινοβουλευτισμό».
    Η Α. Παπαρήγα γ.γ. του ΚΚΕ από τη Θεσσαλονίκη, αναφερόμενη στο ενδεχόμενο μη εξασφάλισης αυτοδυναμίας από κανένα κόμμα στις προσεχείς εκλογές: «Εάν η κυβερνητική συνεργασία που θα προκύψει από τις εκλογές, γίνει μια κυβέρνηση η οποία στηρίζεται στην πολιτική ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ, θα γίνει μια κυβέρνηση η οποία στα λόγια μιλάει απλώς για μια άλλη διαχείριση, εμείς δεν μπορούμε να τη στηρίξουμε αυτή την κυβέρνηση».
    Περιοδείες κάνουν ο πρόεδρος του Συνασπισμού Ν. Κωνσταντόπουλος στην Πρέβεζα και του ΔΗΚΚΙ Δ. Τσοβόλας στους νομούς Ηλείας και Αχαΐας).

    ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2000 διεθνή
    Ο πρόεδρος της Αιγύπτου Χ. Μουμπάρακ φθάνει στη Βηρυττό για συνομιλίες με την πολιτική ηγεσία έχει επικρίνει τις πρόσφατες ισραηλινές επιδρομές εναντίον στόχων στο νότιο Λίβανο).
    Σε δηλώσεις που κάνει ο Παλαιστίνιος ηγέτης Γ. Αραφάτ, μετά το τέλος των συνομιλιών που είχε στη Δυτική όχθη με το πρόεδρος της Γερμανίας Γ. Ράου, λέει ότι οι ειρηνευτικές συνομιλίες με το Ισραήλ θα πρέπει να επικεντρωθούν στην επίτευξη μια οριστικής –τελικής συμφωνίας ειρήνης(βάσει της συμφωνίας του Σάρμ ελ Σεϊχ, η προθεσμία για μια συμφωνία-πλαίσιο έχει παρέλθει και επομένως τώρα πρέπει να πάμε κατευθείαν στην τελική συμφωνία» - ο Γερμανός πρόεδρος προηγουμένως επισκέφθηκε επίσημα και το Ισραήλ).
    Αυστριακοί διαφόρων περιοχών πραγματοποιούν διαδήλωση(Βιέννη) για τη συμμετοχή Γ. Χάιντερ(ακροδεξιός ηγέτης) στην αυστριακή κυβέρνηση(ο Χάιντερ δηλώνει γι’ αυτό: «δεν πρόκειται να μας παρασύρουν» αυτοί που «καταφεύγουν στη βία του δρόμου»).
    Τσετσένοι αντάρτες καταρρίπτουν ρώσικο ελικόπτερο με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 15 Ρώσοι στρατιώτες. Σε δηλώσεις ο Ρώσος Υπ. Εσωτερικών Βλ. Ρουσάιλο λέει: «Ένα ελικόπτερο καταρρίφθηκε στο νότο(της Τσετσενίας)και σκοτώθηκαν 15 άνθρωποι».
    Η Υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ Μ. Ολμπράιτ μιλώντας στο αλβανικό κοινοβούλιο(Τίρανα) λέει μεταξύ άλλων: «Η διεθνή κοινότητα δεν θα επιτρέψει μια μεγάλη Αλβανία, όπως δεν θα επιτρέψει μια μεγάλη Σερβία ή μια μεγάλη Κροατία. Καλεί επίσης τους Κοσοβάρους να δεχθούν ότι το Κοσσυφοπέδιο είναι και θα παραμείνει μια ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive