Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Πέντε «εντολές » προς το γεωπολιτικά «εγκεφαλικά νεκρό » Πολιτικό Σύστημα της Ελλάδας

1-Μην εμπλακούμε στον εμφύλιο της Λιβύης , θα γίνει παγίδα . Έρχεται εξέλιξη που θα ανατρέψει τα πάντα στο παραπέντε . Μην απελάσετε τον Λίβυο διπλωμάτη . Ο Φάγεζ ας Σάρατζ ( ο οποίος υποστηρίζεται από τα Ηνωμένα Έθνη ) χάνει από τον Χάφταρ...
ο Ερντογάν το εκμεταλλεύεται και τον έσυρε στην συμφωνία για κοινή ΑΟΖ με αντάλλαγμα στρατιωτική Βοήθεια . Σε ένα χρόνο η Λιβύη θα είναι φίλα προσκείμενη στην Ελλάδα .
Προχωρήστε ΤΑΧΥΤΑΤΑ προς ΑΟΖ με την Αίγυπτο και η Κύπρος με Ισραήλ και Λίβανο .
2- Η Τουρκία είναι ένα βήμα πριν τον εμφύλιο . Αφήστε την να ολοκληρώσει τη διαστολή της ( έτσι εξασθενεί ) και κατά τη συστολή της δώστε της αυτό που θέλει , προοπτική ένταξης στην ΕΕ και «κλειδώστε την » . Μην εκμεταλλευτείτε την κατάσταση … για να δημιουργήσετε «εσωτερικό οικονομικό μνημόνιο» τάχα μου για να ενισχύσετε υπέρμετρα τις στρατιωτικές δαπάνες . Απότομα πέσατε από τα σύννεφα;
3-Εστιάστε όλες σας τις ενέργειες στο ΑΝΟΙΓΜΑ του Βαλκανικού διαδρόμου για να απεγκλωβιστούμε από τη μέγγενη του Μεταναστευτικού . Όλες οι άλλες μορφές διαχείριση του «προβλήματος » θα σας γυρίσουν μπούμερανκ με θύμα την Ελληνική κοινωνία.
4- Δώστε δυναμική στην προοπτική ΕΝΩΣΙΣ Ελλάδας – Κύπρου , απλά ανοίξετε το θέμα . Έτσι θα συντονιστούν ( αυτόματα ) ΟΛΕΣ σας οι διπλωματικές ενέργειες για το καλύτερο αποτέλεσμα , θα αποκτήσουμε ΦΑΡΟ και Πυξίδα, και θα επωφεληθούμε από την ενεργοποίηση του απανταχού Ελληνισμού
5- Μην κλείσετε την Συνταγματική αναθεώρηση χωρίς την πρόβλεψη για τη δημιουργία ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ το οποίο θα αποφανθεί ( όταν χρειαστεί ) για την Συμφωνία των Πρεσπών προκειμένου να αποδεσμευτούμε από αυτήν
Εάν δεν τηρήσετε τα ανωτέρω , η «κυβέρνηση της κοινής γνώμης » θα σας οδηγήσει σε ΕΚΛΟΓΕΣ τον Μάρτιο του 2022 . Κρατήστε το !!
Αθήνα 4 Δεκεμβρίου 2019 , εκ της διοικήσεως
Καλές Γιορτές !!

1 σχόλιο:

  1. Πάλι οι βλακείες της Υψηλής Αστυνόμευσης.
    1. Αν δεν απελάσουμε τον Λίβυο πρέσβη θα δώσουμε την εντύπωση του ασόβαρου κράτους-σκορποχώρι, ότι δεν εννοούμε όσα λέμε. Τι του ζήτησαν; Να καταθέσει την συμφωνία Λιβύης-Τουρκίας στην ελληνική κυβέρνηση διότι στον χώρο που οριοθετεί η ανακήρυξη της ΑΟΖ που κατέθεσε η Τουρκία στο ΟΗΕ περιλαμβάνονται σχεδόν αποκλειστικός χώρος της ελληνικής επικράτειας τον όποιο η Ελλάδα δεν αποδέχεται σε καμιά περίπτωση. Ο πρέσβης δεν είναι ισόβιο πρόσωπο, ούτε παίρνει από μόνος του πρωτοβουλίες. Μπορεί η τωρινή κυβέρνηση της Λιβύης να μην ήθελε να νομιμοποιήση την συμφωνία και να σύρθηκε από την Τουρκία που κινεί τις εξελίξεις στο όλο θέμα. Αν ο Λίβυος πρέσβυς παραδώσει την συμφωνία σημαίνει ότι το επίσημο κράτος της Λιβύης επικυρώνει δια του αντιπροσώπου του την συμφωνία. Τι είναι ο Λιβυος πρέσβης; Ο επίσημος εκπρόσωπος της Λιβύης στην Ελλάδα. Καλώς δεν παρέδωσε τι συμφωνία ο Λίβυος πρέσβης. Η Λιβύη θα μείνει χωρίς εκπρόσωπο στην Ελλάδα, ακόμα καλύτερα, αποφεύγουμε να πάρουμε την παραμικρή θέση για οτιδήποτε συμβαίνει στην Λιβύη, μας διευκολύνει αυτή η εξέλιξη. Αν αποκτήσει σταθερή κυβέρνηση η Λιβύη ας ορίσει άλλον πρέσβη, που δεν αναγνωρίζει ύπαρξη συμφωνία Λιβύης-Τουρκίας για την οριοθέτηση της ΑΟΖ. Άλλωστε το πρόσωπο που θα αναλάβει δεν είναι το πρόβλημα.
    Να περιμένουμε τι η Ελλάδα; Η Τουρκία προσπαθεί να μας δημιουργήσει τετελεσμένα και θα κάτσουμε πάλι με σταυρωμένα χέρια; Η Τουρκία επικύρωσε την συμφωνία στην βουλή της και η Λιβύη ΟΧΙ-δεν επικύρωσε.
    Επίσης, σαφώς και έκανε καλά η Κύπρος και πήγε στην Χάγη για το ζήτημα, γιατί έχει οριθετήσει ΑΟΖ και έχει κάτι να δέιξει. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ;
    Πρέπει να κάνουμε ΑΥΤΆ:
    Να αποσύρουμε τον Νόμο 4001/2011 από το ΟΗΕ που αφορά την ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα και να αφήσουμε ενεργό στον ΟΗΕ μόνο τον Νόμο 142/1969 επί Χούντας για το ίδιο θέμα που υπεβλήθη στης 6 Νοεμβρίου 1972 στα Ηνωμένα Έθνη.
    Να οριοθετήσουμε ΑΟΖ με την Κύπρο αρχικά και μετά με τις υπόλοιπες χώρες της ανατολικής μεσογείου ξεκινώντας από τις ποιο φιλική προς εμάς, Αίγυπτος.
    2. Η Τουρκία δεν έχει κανένα εμφύλιο, ο Ερντογάν είναι σχεδόν ο απόλυτος άρχοντας. Γι αυτήν του την απολυτότητα στην διακυβέρνηση της χώρας τον κατηγορεί σχεδόν όλοι η αντιπολίτευση εκτός από το κόμμα τον Γρίζων Λύκων που τον βοηθάει στα σχέδιά του.
    3. Εσείς υποτίθεται ότι είστε πατριώτες και εθνικίστες κλπ γιατί να πάρουν και οι άλλες χώρες και να ανοίξουν τα σύνορά τους οι βαλκανικές χώρες; Κάθε κράτος είναι ανεξάρτητο και το δείχνει στη πράξη, προστατεύει την επικράτεια τους από τους κινδύνος. ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΠΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑς ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ(ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ) ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΧΕΡΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑΛΛΑΣΙΑ.
    4. Η ΕΝΩΣΙΣ δεν μπορεί να γίνει στα λόγια. Τόσο η ελληνική όσο και η κυπριακή κυβέρνηση έχουν αποφασίσει και έχουν διακυρήξη στον ΟΗΕ και στην ΕΕ ότι θέλουν ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΔΙΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕ ΕΚ ΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΊ (ΚΑΤ ΕΜΕΝΑ ΕΠΩΔΥΜΗ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ- ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΟ). ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ. ΑΡΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ. ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΟ, ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ.
    5. Η ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΕΓΙΝΕ, ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΝΔ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ...
    Η ΝΔ αποφασίζει πλέον πότε θα γίνουν εκλογές από θέση ισχύος καθότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει καθημερινά, ευτυχώς.
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ,
    ΚΩΣΤΑΣ Ν.προάστια,Αττική

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive