Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

ΓΚΛΕΤΣΟΣ: Παραιτήθηκε από Δήμαρχος επειδή με την συμφωνία των Πρεσπών είναι η αρχή του τέλους για το έθνος μας...ΕΓΓΡΑΦΟ & ΒΙΝΤΕΟ

cover photo, Η εικόνα ίσως περιέχει: 4 άτομα, άτομα κάθονται και κείμενο
otan-o-kokkinos-gkletsos-dilwne-paraitisi-gia-tis-prespes
Αλλά το ξανασκέφτηκε και είπε να συμμετέχει στην επιτροπή ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ που ψήφισαν την συμφωνία των Πρεσπών! Δεν περιγράφω άλλο!! ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ & ΒΙΝΤΕΟ>>
Παραιτήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος από δήμαρχος Στυλίδας -Λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών | iefimerida.gr 0

1 σχόλιο:

  1. Τον συγχαίρουν που πήρε 1,51% (αν θυμάμαι καλά) για την Τελεία που ψήφισαν κάποια ζώα, οπότε κατάφερε και πήρε κρατική επιχορήγηση (με 1,5% στις εθνικές εκλογές κάποιο κόμμα δικαιούται κρατική επιχορήγηση) άσχετα αν μετά της εκλογές έβαλε και παύλα στο κόμμα που ίδρυσε. Στην διεύρυνση θα πάρουν και τον Αρτέμη Σώρρα τους έταξε ανδομέδιους ψηφοφόρους και το "έχαψαν"(κάτι ψηφοφόροι τον ΛΟΑΔ θα είναι σκέφτηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ, σαν και αυτόν που μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και του είπε για την αλλαγή φύλλου).
    Ξέχασα για το σκοπιανό που αναφέρεται. Για τον θαυμασμό του για τον ΓΑΠ σε παλαιότερη συνέντευξη.
    Και για την πρότασή του να πάμε να παίρνουμε τους λαθρομετανάστες με δικά μας πλοία από απέναντι για να μην πνίγονται στο Αιγαίο (το είχε πει στο δημοτικό συμβούλιο νομίζω). Κατι τέτοιους έχει ο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive