Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Ιδού ΠΟΥ πάνε τα λεφτάκια μας Πατριώτες. Με εκατομμύρια ευρώ συνεχίζει να επιβαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός από τους λαθρομετανάστες. ΕΓΓΡΑΦΟ

Με εκατομμύρια ευρώ συνεχίζει να επιβαρύνεται ο κρατικός προϋπολογισμός από τους λαθρομετανάστες
18 εκατομμύρια ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό για την σίτιση των λαθρομεταναστών - 4 εκατομμύρια ευρώ σε ΜΚΟ από τις δημόσιες επενδύσεις (!) - 

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κείμενο
τεράστια τα έξοδα σίτισης για τους λαθρομετανάστες στα ΚΥΤ που πάλι βαραίνουν τον κρατικό προϋπολογισμό της Ελλάδος...

Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό στους λαθρομετανάστες που εδραιώνονται ως λαθρέποικοι στην Πατρίδα μας την στιγμή που η υπερφορολόγηση, ιδιαίτερα προς την μεσαία τάξη, συνεχίζεται από τη Νέα Δημοκρατία στους Έλληνες πολίτες με την ίδια ανθελληνική μανία του ΣΥΡΙΖΑ
Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε από την υφυπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη ότι θα διατεθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό 18 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ για την εκπαίδευση των λαθρομεταναστών ηλικίας έως 15 ετών. Αναλυτικά το υπουργείο Παιδείας επί Νέας Δημοκρατίας υλοποιεί με περισσό θράσος τις ίδιες ανθελληνικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ που ενθαρρύνουν την λαθρομετανάστευση και εδραιώνουν τον λαθρεποικισμό και την αντικατάσταση πληθυσμού της Πατρίδας μας.
Άλλη μια περίπτωση κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος υπήρξε περίπου πριν από ένα μήνα, στις 6 Νοεμβρίου 2019, όταν ο πασόκος Μιχάλης Χρυσοχοΐδης που σήμερα του έχει παραδώσει το υπουργείο ΠΡΟΠΟ ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριμοδότησε την ΜΚΟ "ΜΕΤΑδραση", που ήδη θησαυρίζει από το 2009 με την λαθρομεταναστευτική εισβολή, με ένα υπέρογκο ποσό που υπερέβαινε τα 4 εκ ευρώ.
Ακόμη πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι η εκτίναξη του κόστους που πιστώνεται στον κρατικό προϋπολογισμό για την σίτιση των λαθρομεταναστών στα Κέντρα Υποδοχής Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στα νησιά και στον Έβρο. Η πονηρή Ευρωπαϊκή Ένωση έχει θεσπίσει εξαιρετικά χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες για την εκταμίευση των κονδυλίων για το λαθρομεταναστευτικό πρόβλημα στην Ελλάδα με αποτέλεσμα τα χρήματα να καταλήγουν να επιβαρύνουν άμεσα τον κρατικό προϋπολογισμό.
Συμπερασματικά την ίδια στιγμή που η υπερφορολόγηση έχει γονατίσει την Ελληνική οικογένεια και την ίδια στιγμή που η ηλικία του μέσου Έλληνα είναι τα 50 χρόνια λόγω του δημογραφικού προβλήματος, στους αλλοδαπούς λαθροεισβολείς και στις ΜΚΟ που θησαυρίζουν από αυτούς παρέχονται απλόχερα εκατομμύρια ευρώ!
Μόνη διέξοδος στην δρομολόγηση των κρατικών κονδυλίων στους Έλληνες πολίτες με ανταποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα παραμένει η πολιτική ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής.
Θεόδωρος Γ. Κωστής

2 σχόλια:

  1. ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ»;

    https://ethnikismos.net/2019/12/21/%ce%b1%ce%bb%ce%b7%ce%b8%ce%b5%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive