Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019

Ανεκδοτάκιας: Ιταλός, Τούρκος και Εβραίος σκοτώθηκαν κ πάνε ΠΑΝΩ…

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ιταλός, Τούρκος και Εβραίος σκοτώθηκαν κ πάνε ΠΑΝΩ… Τρελό γέλιοΤρεις φίλοι, ένας Ιταλός, ένας Τούρκος κι ένας Εβραίος, σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Πηγαίνουν σε έναν προθάλαμο, λοιπόν, όπου τους περίμενε ο Αγιος Πέτρος.
– Για να μπείτε, τους λέει, στον Παράδεισο, πρέπει να περάσετε κάποια δοκιμασία. Πείτε μου ποιές ήταν οι μόνες απολαύσεις στις οποίες δεν μπορούσατε να αντισταθείτε όταν ζούσατε;
– Τα μακαρόνια, λέει ο Ιταλός.
– Τα λεφτά, λέει ο Εβραίος.
– Το Οθωμανικό, λέει ο Τούρκος.
– Ωραία, λέει ο Αγιος Πέτρος....
Θα μπείτε από αυτή την πόρτα και εάν τα καταφέρετε να… βγείτε από την άλλη μεριά θα μπείτε στον Παράδεισο. Αλλιώς θα σας στείλουν στην Κόλαση. Προσοχή, όμως, γιατί υπάρχουν παγίδες παντού!
Ξεκινάνε οι τρεις φίλοι.
Όπως περπατάγανε, βλέπουν μπροστά τους ένα καζάνι με μακαρόνια. Άρχισε να τρέμει ο Ιταλός, να ιδρώνει, να φωνάζει. Δεν προλαβαίνουν να τον κρατήσουν οι άλλοι δυο και ορμάει με τα μούτρα στα μακαρόνια. Μόλις τα ακουμπάει … ΠΟΥΦ χάνεται. Αρχισαν οι άλλοι να φοβούνται και περπατούσαν χέρι-χέρι. Ξαφνικά εμφανίζεται ένα σακί με λεφτά μπροστά τους. Σκύβει να τα πάρει ο Εβραίος και … ΠΟΥΦ εξαφανίζεται ο Τούρκος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive