Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

ΒΙΝΤΕΟ. Ομολογία γύφτων ληστών δολοφόνων: Έτσι σκοτώσαμε την 73χρονη στους Άγιους Θεόδωρους

Αποτέλεσμα εικόνας για πάτησαν με το αυτοκίνητό τους
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται οι δύο γύφτοι που πάτησαν με το αυτοκίνητό τους και σκότωσαν την 74χρονη γυναίκα 
στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων για να της αρπάξουν μια χρυσή αλυσίδα από το λαιμό της....

Οι δύο άνδρες που είχαν ταυτοποιηθεί από τις Αρχές και αναζητούνταν παραδόθηκαν αργά τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο στη ΓΑΔΑ, όπου πήγαν συνοδεία του δικηγόρου τους.  Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται από το βράδυ της Παρασκευής οι δυο άνδρες που αναζητούνταν από την ελληνική αστυνομία για το θάνατο της 73χρονης στους Αγίους Θεόδωρους πριν από μια εβδομάδα ακριβώς. Πρόκειται για δυο ρομά που φέρονται να επιχείρησαν να αρπάξουν από το λαιμό της άτυχης γυναίκας μια χρυσή αλυσίδα με σταυρό και όταν εκείνη αντιστάθηκε, την πάτησαν με το αυτοκίνητο και διέφυγαν.  

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι και οι δύο είχαν ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, ενώ θεωρούνταν ούτως ή άλλως ζήτημα χρόνου η σύλληψη τους. 

Και οι δύο ζούσαν στον καταυλισμό γύφτων στον Βλυχό Μεγάρων, κοντά στον οποίον είχε βρεθεί και το όχημα που χρησιμοποίησαν την ημέρα που σκότωσαν την 73χρονη γυναίκα.  Οι δύο Τσιγγάνοι 28 και 26 ετών,υποστήριξαν ότι βρίσκονταν σε  «πανικό»   και υποστήριξαν -φυσικά- ότι δεν ήθελαν να πατήσουν με το αυτοκίνητο τη γυναίκα, με τον οδηγό να υποστηρίζει πως κατάλαβε ότι πέρασε πάνω από την άτυχη 73χρονη, μόνο όταν «χοροπήδησε» το αυτοκίνητο!  Στην ομολογία του, ο 28χρονος συνοδηγός παραδέχτηκε πως εκείνος ήταν που προσπάθησε να κόψει τη χρυσή αλυσίδα από το λαιμό της 73χρονης.  Η άτυχη γυναίκα πάλεψε με τον ληστή. Αντιστάθηκε σθεναρά και όταν άρχισε να φωνάζει, την άκουσαν ο σύζυγος και ο γιος της, που βγήκαν από το σπίτι κι άρχισαν κι εκείνοι να φωνάζουν για να τους βοηθήσει κάποιος.  Στην ομολογία του υποστήριξε πως δεν κατάλαβε ότι πάτησαν τη γυναίκα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ομολογία του είπε: «Φεύγοντας όμως από εκεί, γυρνάει (σ.σ. ο οδηγός και συνεργός του) και μου λέει: “ρε μαλάκα, την πάτησα τη γυναίκα. Την είδα ξαπλωμένη από τον καθρέφτη”. Εκεί κατάλαβα ότι είχε πατήσει με το αυτοκίνητο τη γυναίκα».  Από την πλευρά του, ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέφερε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην ομολογία του: «Ο … (σ.σ. όνομα συνεργού) δυσκολευόταν να της αρπάξει την αλυσίδα.  Ήταν μπροστά στο αυτοκίνητο και έβλεπα την πλάτη του. Άκουσα φωνές, πανικοβλήθηκα. Τρόμαξα ότι θα μας πιάσουν. Είδα τον (συνεργό) να προσπαθεί να έρθει στην πόρτα του συνοδηγού.  Η κυρία μάλλον τον κράταγε από τη μπλούζα, αλλά πρέπει να είχε πέσει κάτω. Εγώ δεν την έβλεπα την κυρία. Μπήκε στο αυτοκίνητο, έβαλα μπροστά και φύγαμε με ταχύτητα. Τότε κατάλαβα ότι πάτησα την κυρία γιατί χοροπηδούσε το αυτοκίνητο».  Ο συνοδηγός του αυτοκινήτου και η γυναίκα πάλευαν μπροστά από το ασημί Huyndai, μέσα στο οποίο βρισκόταν ο δεύτερος δράστης του εγκλήματος.   Όταν ο ένας από τους κατηγορούμενους πήρε την αλυσίδα από το λαιμό της γυναίκας και προσπάθησε να φύγει, εκείνη τον έπιασε από τη μπλούζα. Για να ξεφύγει, την έσπρωξε και την έριξε στο δρόμο, μπροστά στο αυτοκίνητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive