Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Ταυτοποιήθηκαν οι δύο ύποπτοι για τη δολοφονία της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους και αναζητούνται κυρίως σε καταυλισμούς γύφτων της Αττικής. ΦΩΤΟ


ΦΩΤΟ: ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
Αποτέλεσμα εικόνας για δολοφονία της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους
Πρόκειται για έναν 30χρονο γύφτο, ο οποίος καθόταν στη θέση του οδηγού και είναι αυτός
Αποτέλεσμα εικόνας για δολοφονία της 73χρονης στους Αγίους Θεοδώρους

 που πάτησε το γκάζι και πέρασε πάνω από την

 ηλικιωμένη γυναίκα σπάζοντας τον αυχένα της...
Ο συνοδηγός φέρεται να είναι άλλος γύφτος 35 χρόνων και ήταν εκείνος...
που αρχικά έπιασε κουβέντα στην άτυχη γυναίκα και άρπαξε τη χρυσή αλυσίδα από το λαιμό της. Οι δύο ύποπτοι φέρεται να έχουν αναγνωρισθεί από αυτόπτες μάρτυρες, ωστόσο οι αρμόδιοι αξιωματικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και τώρα και του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από την εξερεύνηση του ύποπτου ασημί ΙΧ, που εντοπίστηκε στον καταυλισμό γύφτων στο Βλυχό Μεγάρων, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο. Ο 30χρονος έχει απασχολήσει τις διωκτικές αρχές καθώς έχει κατηγορηθεί για ληστείες και κλοπές. Αναζητήθηκε στους πιθανούς τόπους διαμονής του και φαίνεται να απουσιάζει αδικαιολόγητα το κρίσιμο χρονικό διάστημα μετά την άγρια δολοφονία της άτυχης ηλικιωμένης. Και ο 35χρονος φαίνεται να έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive