
Οι νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου που άσκησε δίωξη σε βάρος τους για κλοπή, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι τρεις συνεργοί τους, που μέχρι στιγμής είναι αγνώστων στοιχείων.
ΟΡΜΕΝΙΟ ΕΒΡΟΥ
Πέρασαν από την πατρίδα τους στην Ελλάδα για να κλέψουν, τέσσερις Βούλγαροι ηλικίας 30, 26, 20 και 18 χρόνων που συνελήφθησαν στο Ορμένιο Έβρου από αστυνομικούς του τμήματος Τριγώνου το απόγευμα της Πέμπτης. Στο ΙΧ αυτοκίνητο που επέβαιναν το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκε ένα αλυσοπρίονο που είχαν κλέψει λίγη ώρα νωρίτερα από μια αποθήκη και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του. Οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας κατηγορούμενοι για κλοπή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.