Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Επέτειος Γρηγορόπουλου 2019: Μικρή φωτιά στα Εξάρχεια. Έντεκα χρόνια μετά από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Επέτειος Γρηγορόπουλου 2019: Μικρή φωτιά στα Εξάρχεια
Μία μικρή φωτιά καίει στα Εξάρχεια ενώ είναι σε εξέλιξη η πορεία μνήμης για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Δεν πρόκειται για επεισόδια αλλά η φωτιά έχει ανάψει κοντά στην πλατεία Εξαρχείων, στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου....

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ. πέταξε πάνω από το σημείο, προκειμένου να μεταφέρει εικόνες από την περιοχή στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Σε εξέλιξη η πορεία

Ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα η πορεία αντιεξουσιαστών και της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς στο κέντρο της Αθήνας για τη συμπλήρωση 11 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Εκτιμάται πως χιλιάδες άτομα συμμετέχουν στην πορεία. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία, η εντολή που έχουν οι αστυνομικές δυνάμεις είναι να μη δείξουν καμία ανοχή και να μην πέσει ούτε πέτρα.
Με κεντρικό σύνθημα «αυτή η σφαίρα δεν έπεσε τυχαία, κάτω τα χέρια από τη νεολαία», οι διαδηλωτές και οι διαδηλώτριες συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και πρόκειται να κατευθυνθούν μέχρι τη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive