Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

«Πάγωσε» το πανελλήνιο με την υπόθεση βιασμού 20χρονου αγοριού με αυτισμό – Συνελήφθη 44χρονος Πακιστανός (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποτέλεσμα εικόνας για «Πάγωσε» το πανελλήνιο με την υπόθεση βιασμού 20χρονου αγοριού με αυτισμό – Συνελήφθη 44χρονος Πακιστανός (ΒΙΝΤΕΟ)
Αυτή είναι η «νέα Ελλάδα» που έρχεται ταχύτατα…
Σοκάρει η νέα υπόθεση βιασμού ανηλίκου που μας έρχεται αυτή τη φορά από την Αττική και συγκεκριμένα την περιοχή των Αχαρνών. Πρόκειται για την άγρια σεξουαλική κακοποίηση ενός 20χρονου αγοριού με αυτισμό από έναν 44χρονο Πακιστανό...
ο οποίος μάλιστα ζούσε και εργαζόταν στην ευρύτερη περιοχή.
Ολόκληρο το Μενίδι έχει «παγώσει» στην είδηση του βιασμού από τον αλλοδαπό, με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού του Star να κάνει λόγο για μία πολύ σοβαρή υπόθεση που ήδη έχει απασχολήσει την δικαιοσύνη.
Να σημειωθεί πως ο 44χρονος Πακιστανός αναμένεται την Δευτέρα να οδηγηθεί στον ανακριτή.
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:


(φωτο:eurokinissi)
el.gr

1 σχόλιο:

  1. ''...ο οποίος μάλιστα ζούσε και εργαζόταν στην ευρύτερη περιοχή.''

    • → ετσι δωστε πρωτα δουλεια στους αλβανους,γεωργιανους,βουλγαρους,λαθροασιατες κλπ... και μετα μονο να μην κλαιτε αν σας ληστευουν,σκοτωνουν,βιαζουν κλπ...εσεις καταστρεψατε την ελλαδα παλιο αλητες που τους απασχολειτε με την ανεργια των Ελληνων να εχει ξεπερασει το 1, 5 εκ. ανεργων,τα ρεμαλια οι ελληνες που τους δινουν δουλεια και τους νοικιαζουν διαμερισματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive