Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Δεν τους άρεσε ούτε Ιερά μονή Kάτω Δίβρης – θα μεταφερθούν σε άλλη δομή οι παράνομοι μετανάστες.ΒΙΝΤΕΟ

Άσχημα τα νέα για την Ηλεία και την Αχαΐα. Ανέστειλε την λειτουργία της και η «δομή» της Ι.Μ. Kάτω Δίβρης, μετά την άρνηση Αφρικανών παράνομων μεταναστών να μείνουν σε αυτή, καθώς δεν ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις τους. Μετά την χθεσινή άρνηση περίπου 60 αλλοδαπών να φιλοξενηθούν στην Ιερά Μονή Πορετσού...
στα όρια Ηλείας – Αχαΐας, και η Ι.Μ. Kάτω Δίβρης, δυστυχώς δεν θα φιλοξενήσει αλλοδαπούς, αφού η κατάσταση στην οποία βρίσκεται είναι κάτω των αποδεκτών επιπέδων των παράνομων μεταναστών.
Σύμφωνα με δήλωση του αντιδημάρχου Αρχ. Ολυμπίας, Βασίλη Αρβανίτη η κατάσταση η οποία βρίσκεται αυτήν την ώρα η δομή δεν είναι κατάλληλη για φιλοξενία «προσφύγων», κανένας από την Συρία.
Μετά τα παράπονα που έγιναν από τον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας και τις αντιδράσεις αλλοδαπών ο … «Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης» έλαβε.. απόφαση:
Οι 105 αλλοδαποί κυρίως από το Αφγανιστάν, που μεταφέρθηκαν εκεί από το λιμάνι του Πειραιά και βρίσκονταν πριν στη Μόρια, θα μεταφερθούν το απόγευμα σε άλλη δομή στη Βόρεια Ελλάδα.
Σύμφωνα με τον κ. Αρβανίτη, μόλις η δομή θα είναι έτοιμη θα φιλοξενήσει «γυναικόπαιδα από τη Συρία», όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί.

Ας μη βγει αυτό το βίντεο στο TripAdvisor και γίνουμε ρεζίλι διεθνως και μετά σταματήσουν να έρχονται οι λαθρομετανάστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive