Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Το ελληνικό ΟΧΙ ακούστηκε μέχρι την Ουγκάντα – Ελληνική σημαία σκέπασε την γιορτή, όταν στην Ελλάδα η αριστερά την καίει και την ξεφτιλίζει. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Το ελληνικό ΟΧΙ ακούστηκε μέχρι την Ουγκάντα – Ελληνική σημαία σκέπασε την γιορτή – Την επέτειο του «ΟΧΙ» γιορτάζουν στη μακρινή Ουγκάντα! Αναλυτικότερα... στο πλαίσιο των εορτασμών των 100 χρόνων της Ορθοδοξίας στην Ουγκάντα, η Ορθόδοξη Εκκλησία διοργανώνει στην εκκλησία του Αγίου Αντωνίου – Monde ειδικές επετειακές εκδηλώσεις και περιλαμβάνονται και εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο των Ελλήνων της 28ης Οκτωβρίου. Στον Ιερό ναό δεσπόζει η Ελληνική σημαία δημιουργώντας ρίγη συγκίνησης στον απανταχού ελληνισμό. Επικεφαλής των επετειακών εκδηλώσεων είναι ο Μητροπολίτης Καμπάλας, Υπέρτιμος και έξαρχος πάσης Ουγκάντας κ. Ιωνάς και ο Μητροπολίτης Μπουρούντι και Ρουάντας κύριος Ιννοκέντιος, ενώ στο πλευρό τους θα βρίσκονται δεκάδες Ορθόδοξοι κληρικοί και πιστοί της Ουγκάντας.

       

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive