Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Πλήθος Τούρκων στη Θεσσαλονίκη στο σπίτι της π@ρνης μάνας του για να τιμήσουν την επέτειο θανάτου του π@ύστη Κεμάλ.ΦΩΤΟ

Κεμάλ
Πλήθος Τούρκων επισκέφθηκε και φέτος τη Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν την 81η επέτειο από τον θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ....
Μικροί και μεγάλοι παρευρέθηκαν στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του Κεμάλ, όπου στεγάζεται το τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης, κρατώντας σημαίες της χώρας τους. Δείτε φωτογραφίες που δημοσίευσε το Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης:

1 σχόλιο:

  1. τα λεγαμε οτι αυτα θα ειναι τα αποτελεσματα απο τα (ευκολα)ανοιχτα συνορα,τα λεγαμε ποσο λαθος και εγκληματικο ειναι να στηριζομαστε σε τουρκους τουριστες αλλα και για τους προσκυνημενους του σουλτανου ελληνοφωνους γραικυλους κυβερνωντες και φορεις ολων των βαθμιδων που εκλιπαρουν για τουρκους τουριστες και το τι συνεπαγεται αυτο για τον τουρισμο μας και οχι μονο

    το εξοργιστικο για εμενα ειναι οτι οι τουρκαλαδες γιορταζουν στην πατριδα μας τις θρησκευτικες,οθωμανικες και εθνικες τους γιορτες στις οποιες συμπεριλαμβανονται και πολλες σφαγες των ελληνων και δεν κουνιεται φυλλο,δυστυχως εχει χαθει καθε ιστορικη μνημη:

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive