Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Η πρόποση Μητσοτάκη στο γεύμα με τον Σι Τζινπίνγκ για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Μητσοτάκη
Στην πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την πρόποσή του στο γεύμα προς τιμήν του προέδρου της Κίνας Σι Τζινπίνγκ....
  Ο πρωθυπουργός μίλησε για την πρωτοβουλία της κυβέρνησης για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.  Στάθηκε επίσης στο γεγονός πως ο πρόεδρος της Κίνας θα επισκεφθεί την Τρίτη το Μουσείο της Ακρόπολης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.  Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Κίνας που αποδέχθηκε να παρακαθίσει στο δείπνο με θέα την Ακρόπολη.  «Θα έχετε εξάλλου την ευκαιρία, αύριο, να επισκεφτείτε το Μουσείο της Ακρόπολης για να διαπιστώσετε και ο ίδιος πόσο σημαντικό και δίκαιο είναι το αίτημα της Ελλάδας για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα» συμπλήρωσε. Πρόσθεσε, δε, ότι «τα μισά Γλυπτά είναι στο Μουσείο της Ακρόπολης και για τα άλλα μισά, θα δείτε ομοιώματά τους, γιατί τα πρωτότυπα βρίσκονται στο Βρετανικό Μουσείο». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive