Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ του έβγαλαν την αλυσίδα με τον Σταυρό – Περιστατικά ΣΟΚ στην πεζογέφυρα Κηφισίας (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι κουκουλοΦΛΩΡΟΙ -ως γνωστόν- δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο… Η συγκεκριμένη πεζογέφυρα βρίσκεται στο Ψυχικό. Τοποθετήθηκε πριν από δέκα χρόνια, με αφορμή τον θάνατο μαθητή, ο οποίος σκοτώθηκε επιχειρώντας να διασχίσει τον δρόμο....

Σήμερα παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης, με κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ να καταστρέφουν την ιστορία της γέφυρας, να μουτζουρώνουν τα παγκάκια με συνθήματα, να βάζουν εκτός λειτουργίας τους ανελκυστήρες που διευκολύνουν τους ηλικιωμένους, ενώ επιτίθενται και σε ανθρώπους με τρανό παράδειγμα το περιστατικό σε 14χρονο.
Συγκεκριμένα τρία άτομα φορώντας fullface, επιτέθηκαν σε 14χρονο που περνούσε την γέφυρα.
Η νονά του δήλωσε στον τηλεοπτικό ΑΝΤ1:
«Με πολύ βίαιες κινήσεις, του ξερίζωσε, του έβγαλε την αλυσίδα που είχε ο βαφτισιμιός μου, με τον Σταυρό του. Και μετά συνέχισαν οι άλλοι. Δύο τον είχαν πιάσει. Συνέχιζαν να τον πειράζουν. Του ζητούσαν να δώσει ό,τι άλλο είχε».
Πάνω από 3.000 παιδιά διασχίζουν καθημερινά την Κηφισίας μετά το σχολείο για να πάνε σε αυτό ακριβώς το σημείο. Ήταν πάγιο αίτημα και των σχολείων αλλά και των δήμων να φτιαχτεί εκεί μια αερογέφυρα.
Ωστόσο, ακόμα και εκεί, οι κουκουλοφόροι βρήκαν τον τρόπο να κυριαρχήσουν, αρπάζοντας ακόμα και Σταυρούς από τον λαιμό παιδιών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive