Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

ΤΩΡΑ. Σάμος: Αντιδράσεις για το κλειστό κέντρο μεταναστών – Προς παραίτηση δήμαρχος & Δημ. Συμβούλιο

Σάμος: Αντιδράσεις για το κλειστό κέντρο μεταναστών – Προς παραίτηση ο δήμαρχος
«Θέτω την παραίτησή μου αν δεν παρθεί πίσω η απόφαση μετατροπής ενός νησιού σε ανοιχτή φυλακή», δήλωσε ο δήμαρχος Σάμου. Ο δήμαρχος Σάμου, Γιώργος Στάντζος, και το δημοτικό συμβούλιο, αποφάσισαν να παραιτηθούν...
αντιδρώντας στα μέτρα που ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση για το προσφυγικό, τα οποία περιλαμβάνουν τη δημιουργία κλειστού κέντρου στο νησί.
«Θέτω την παραίτησή μου αν δεν παρθεί πίσω η απόφαση μετατροπής ενός νησιού σε ανοιχτή φυλακή. Σταθείτε δίπλα μου.
Ο κόσμος με έβγαλε δήμαρχο και θα με ρίξει το σύστημα. Νοιώθω περήφανος που επί 2 ½ μήνες υπηρέτησα ως δήμαρχος», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Γιώργος Στάντζος κατά τη διάρκεια του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου στο νησί απόψε, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Σαμιακόν Βήμα.
Ο ίδιος υποστήριξε πως δεν πρόκειται να δεχτεί η δημοτική αρχή και οι πολίτες του νησιού την δημιουργία μιας δομής που θα φιλοξενεί 5.000 και πλέον ανθρώπινες ψυχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive