Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Ξεσηκώθηκαν στη Ζάκυνθο οι κάτοικοι για να μην τους στείλουν Λαθρομετανάστες

Κινητοποίηση έξω από την Αντιπεριφέρεια πραγματοποίησε χθές το πρωί η Ομάδα Πρωτοβουλίας Εθνικής Μνήμης Ζακύνθου, διαμαρτυρόμενοι για το ενδεχόμενο να φιλοξενηθούν λαθρομετανάστες...
 Κινητοποίηση έξω από την Αντιπεριφέρεια πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Ομάδα Πρωτοβουλίας Εθνικής Μνήμης Ζακύνθου, διαμαρτυρόμενη για το ενδεχόμενο να φιλοξενηθούν στο νησί μας λαθρομετανάστες.Mετά τη συνάντηση που είχαν όλοι οι Περιφερειάρχες της χώρας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοίδη συμμετοχή ειχε και η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ.Ρόδη Κράτσα.
Τα μέλη της Ομάδας συναντήθηκαν και με τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου, κ. Γιώργο Στασινόπουλο, στον οποίο επισήμαναν πως είναι κάθετα αντίθετοι με τον προγραμματισμό της κυβέρνησης και της Περιφέρειας, ενώ διαμήνυσαν πως το επόμενο διάστημα θα λάβουν χώρα ακόμη πιο δυναμικές κινητοποιήσεις.
Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης ξεκαθάρισε πως η κ. Κράτσα ζήτησε από την κυβέρνηση να εξαιρεθούν τα Ιόνια Νησιά από αυτή τη διαδικασία, διότι έχουμε πολλά προβλήματα, όπως είναι η πτώχευση της Thomas Cook.
Το θέμα πάντως δεν έχει… κλείσει, δεδομένου ότι η κυβέρνηση θέλει να απλώσει σαν σεντόνι τους λαθρομετανάστες σε όλη την Ελλάδα, μιας και οι μεταναστευτικές ροές αυξάνονται ραγδαία μέρα με τη μέρα, ιδιαίτερα δε μετά την στρατιωτική επίθεση της Τουρκίας στη Συρία και τον αποδεκατισμό των Κούρδων.

Τα μέλη της Ομάδας Πρωτοβουλίας Εθνικής Μνήμης Ζακύνθου με τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου, κ. Γιώργο Στασινόπουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive