Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Δεν μπορώ θα σκάσω αν δεν ρωτήσω … Αυτούς που πήγατε σε χριστιανικά μοναστήρια τους ρωτήσατε αν είναι χριστιανοί;…

Και αν το κανατε ρε τζιμανια μου σε ποια γλωσσα το κανατε ;..Σομαλικα ; Σουαχιλι ; …σε ποια ;… Γιατι με τρωει μεσα μου και ειμαι σιγουρος οτι τσουβαλιασατε μερικους και ειπατε αυτοι για τα μοναστηρια ..στεγνα..τον κανω φετες σαλαμιου στεγνα οτι και να πειτε …!...

Απο την αλλη ειναι “αισχρο” λεει ο αλλος να τρως σουβλακι εξω απο χοτσποτ ..το να τσουβαλιασεις ομως μουσουλμανους μεσα σε χριστιανικο ναο ειναι λυση εε;;;….
Ρε τι τραβαμε σε αυτη την χωρα…!!…
Μην πειτε οτι ρωτησατε γιατι θα γελαω δεκα μερες , εδω δεν γνωριζετε αν ειναι σουαχιλι η σουηδοι που τους επιασε ο ηλιος …. δεν εχουν χαρτια δεν εχουν τιποτα ..!
Και παμε τωρα στο βιτσιοζικο του εγκεφαλου πισω απο το εγχειρημα…για φαντασου να εισαι σαν ενα θεριο που δεν το αφηνουν να παει στην ζουγκλα… να σου τρωνε σουβλακια εξω απο το χοτσποτ (χαρ χαρ χαρ) ..και μετα να σε παρουν αγκαζε και να σου πουν ..ελατε ελατε στην νεας σας κατοικια ..και να σκας να βλεπεις τον καλογερο με τον σταυρο νααα να σε κοιταζει σαν δαιμονιο!!!…Φαντασου το πως θα γινεις ..τουρμπο θα γινεις !!>..
Και οποιος πει οτι οι Σομαλοι τωρα δεν καθονται σε πηγαδακι και λενε μεταξυ τους …ρε τι μαλακες ειναι αυτοι οι Ελληνες ειναι απλα κοροιδο …μεγαλεεεεεεεεε!
Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive