Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Στα μάτια κοιτάει τον «Σουλτάνο» ο φίλος του Ντόναλντ Τράμπ: Καρέ-καρέ η επίσκεψη του Ερντογάν στις ΗΠΑ (Φώτο&Βίντεο)

τραμπ
Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής προσγειώθηκε το αεροπλάνο του Τούρκου Πρόεδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη μετά της συζύγου του Εμινέ, έπειτα από το κάλεσμα του Αμερικανού ομόλογου του, Νντόναλντ Τράμπ....

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποδέχθηκε τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον Λευκό Οίκο, όπου προέταξε την παλιά «φιλία» τους.
Σύμφωνα με τον Τραμπ, εκείνος κι ο Ερντογάν είναι πολύ καλοί φίλοι.
«Είμαστε φίλοι εδώ και πολύ καιρό» δήλωσε ο Τραμπ, έχοντας στο πλευρό του τον Ερντογάν, στο Οβάλ γραφείο. «Κατανοούμε ο ένας τη χώρα του άλλου».
Επιπλέον, ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος δήλωσε σε δημοσιογράφους ότι η εκεχειρία στη Συρία εφαρμόζεται πολύ καλά, σημειώνοντας πως οι Κούρδοι δείχνουν ικανοποιημένοι.
Όπως εξήγησε, οι ΗΠΑ άφησαν στρατεύματα στη Συρία για να προστατεύουν μονάχα τα κοιτάσματα πετρελαίου.
Ο Τραμπ ανέφερε ότι με τον Ερντογάν θα συζητήσουν τα θέματα της εμπορικής συμφωνίας, του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400 και των αμερικανικών μαχητικών τζετ F35.
Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε επίσης ότι η Τουρκία έχει αιχμαλωτίσει περισσότερους από 100 μαχητές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.
Υπογράμμισε δε ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας είναι ένα ιδιαίτερα σεβαστό πρόσωπο στην περιοχή και οι σχέσεις των ΗΠΑ με την Τουρκία είναι καλές.
Η τελευταία επίσκεψη του Ερντογάν στις ΗΠΑ, τον Μάιο του 2017 ήταν επεισοδιακή, καθώς άνδρες της ασφάλειάς του είχαν επιτεθεί και ξυλοκοπήσει, Κούρδους διαδηλωτές.
Δείτε την υποδοχή του Ερντογάν από τον Τραμπ
Τον Τούρκο Πρόεδρο και την Εμινέ Ερντογάν, υποδέχτηκαν στον Λευκό Οίκο, ο Ντόναλντ Τραμπ με τη σύζυγό του Μελάνια.

Διαμαρτυρίες Κούρδων
Την ίδια ώρα, απ’ έξω από τον Λευκό Οίκο έχουν συγκεντρωθεί Κούρδοι κρατώντας σημαίες, διαμαρτυρόμενοι για την επίσκεψη του Ερντογάν στις ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive