Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Τρία κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα σε βάρος των συλληφθέντων αριστερών ληστοτρομοκρατών για την “Επαναστατική Αυτοάμυνα”

Ποινική δίωξη για βαριά αδικήματα άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των δύο συλληφθέντων οι οποίοι φέρονται ως μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης “Επαναστατική Αυτοάμυνα” και οι οποίοι οδηγήθηκαν απόψε ενώπιόν του, συνοδευόμενοι από άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Σε βάρος τους, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα, ενώ παράλληλα εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος τους για τη ληστεία σε ΟΠΑΠ Play στον Χολαργό στις 21 Οκτωβρίου 2019. Ειδικότερα...
οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν εναντίον τους και δύο ακόμα ατόμων οι οποίοι αναζητούνται αφορούν τρομοκρατικές πράξεις από κοινού και κατ´ εξακολούθηση, τρομοκρατική οργάνωση με την επιβαρυντική περίσταση της κατοχής εκρηκτικών υλών, διακεκριμένη περίπτωση όπλων, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών, παράνομη οπλοφορία, παράνομη οπλοχρησία,παράνομη οπλοκατοχή, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών. Ακολούθως παραπέμφθηκαν στον ανακριτή, από τον οποίο έλαβαν προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη προκειμένου να απολογηθούν.

1 σχόλιο:

  1. Ωραία ιδέα!Μπράβο αριστερούλια μου!
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ θα υπάρξει ? η υπάρχει ήδη ?

    ΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive