Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Νέος θρίαμβος Τσιτσιπά! Στα ημιτελικά του ATP Finals, στο Λονδίνο – Νίκησε εύκολα τον Ζβέρεφ με 2-0 σετ (6-3,6-2)

Αποτέλεσμα εικόνας για Νέος θρίαμβος Τσιτσιπά! Στα ημιτελικά του ATP Finals, στο Λονδίνο – Νίκησε εύκολα τον Ζβέρεφ με 2-0 σετ (6-3,6-2) Στα ημιτελικά του ATP Finals, στο Λονδίνο βρίσκεται ο Έλληνας πρωταθλητής Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από μια μεγαλειώδη εμφάνιση απέναντι στον Ζβέρεφ, τον οποίο νίκησε εύκολα με 2-0 σετ (6-3, 6-2).
Στα ημιτελικά του ATP Finals, στο Λονδίνο βρίσκεται ο Έλληνας πρωταθλητής Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από μια μεγαλειώδη εμφάνιση απέναντι στον Ζβέρεφ, τον οποίο νίκησε εύκολα με 2-0 σετ (6-3, 6-2).Απέναντι σ' έναν Ζβέρεφ που την Δευτέρα κέρδισε με 2-0 σετ τον Ναδάλ ο Στέφανος ήταν αποφασιστικός δεν συγχώρεσε λάθη και έφτασε με μοναδικό τρόπο στη νίκη...
η οποία του δίνει και την πρόκριση. Έτσι, λοιπόν, ο Στέφανος έγινε ο πρώτος Έλληνας που θα παίξει σε ημιτελικό ATP Finals αφού πρώτα την Παρασκευή "συναντήσει" στον 3ο αγώνα του στον όμιλο τον Ναδάλ ο οποίος θέλει νίκη για να συνεχίσει. Σημειώνεται, πως ο Έλληνας τενίστας στην πρώτη του συμμετοχή στο τουρνουά σε ηλικία 21 ετών κέρδισε μετά από τον Μεντβέντεφ και τον Ζβέρεφ με 6-3, 6-2 και άφησε πίσω του τον Γερμανό, τον Ρώσο αλλά και τον Ναδάλ κλείνοντας μια θέση στα ημιτελικά του Σαββάτου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive