Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

"Κάρφωμα" ή "Ξεκάρφωμα"; Κοτζιάς: “Στελέχη της ΝΔ πρότειναν να ανταλλάξουμε τους 8 Τούρκους με τους 2 Έλληνες αιχμαλώτους”

Αποτέλεσμα εικόνας για Κοτζιάς: “Στελέχη της ΝΔ πρότειναν να ανταλλάξουμε τους 8 Τούρκους με τους 2 Έλληνες αιχμαλώτους”Η υπόθεση των 8 Τούρκων στρατιωτικών που βρίσκονται στη χώρα μας από την επομένη της απόπειρας πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν, επανήλθε το πρωί στο προσκήνιο, μετά από ένα δημοσίευμα τουρκικής ιστοσελίδας. Ανάμεσα στα πολλά που αναφέρει ,υποστηρίζει ότι αρχικά είχε υπάρξει συμφωνία να παραδοθούν από τις ελληνικές αρχές στην Τουρκία και οι 8 ,μαζί με το ελικόπτερο...
“Κύκλοι” του ΥΠΕΞ επιχείρησαν με …τρόπο να υιοθετήσουν το δημοσίευμα στο σύνολο του! «H πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών δεν επιθυμεί να προβεί σε κάποιο σχόλιο επί του δημοσιεύματος, το οποίο αφορά τον τότε υπουργό Εξωτερικών και την προηγούμενη κυβέρνηση, που έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν σχετικά με την ακρίβεια ή μη των όσων αναφέρονται από το Nordic Monitor» σχολιάζουν κύκλοι του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια. Οι κύκλοι του υπουργού Νίκου Δένδια σημειώνουν: «η σημερινή πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών επισημαίνει από πλευράς της ότι δεν διανοείται πως μπορεί να έχουν συμβεί τα όσα καταγγέλλονται».
Οι διαρροές των “κύκλων” προκάλεσαν την απάντηση του πρώην ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά, ο οποίος με δύο μηνύματα του στο twitter γράφει ότι στελέχη της ΝΔ πρότειναν εκείνη την εποχή να γίνει ανταλλαγή των 2 Ελλήνων στρατιωτικών που είχαν αιχμαλωτιστεί από τους Τούρκους, με τους 8 που ζητούσε και ζητά ο Ερντογάν.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive