Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Θεσσαλονίκη: 71 συλλήψεις αλλοδαπών μετά την αιματηρή συμπλοκή στα Διαβατά – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συμπλοκή
Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία σχετικά με την επιχείρηση που πραγματοποίησε σήμερα, ύστερα από τα χθεσινά επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών στην δομή Αναγνωστοπούλου. Κατά τη διάρκεια της παραπάνω επιχείρησης, ελέγχθησαν συνολικά...
(165) αλλοδαποί, εκ των οποίων προσήχθησαν (8) και συνελήφθησαν (71), καθώς δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα και οδηγήθηκαν σε Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης.
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση:
Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε, σήμερα (01-11-2019) κατά τις ώρες 10.00 έως 16.00 στην ευρύτερη περιοχή των Διαβατών και του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Ασφάλειας, και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.
Η επιχειρησιακή δράση έλαβε χώρα περιμετρικά της Ανοιχτής Δομής Φιλοξενίας Π.Σ. Αναγνωστοπούλου, στην ευρύτερη περιοχή των Διαβατών και και του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού και Διαλογής Θεσσαλονίκης.

1 σχόλιο:

  1. • → σχολιο μου:
    σου προκαλει πραγματικη θλιψη διαβαζοντας τα δελτια τυπου της αστυνομιας αναφορικα με τους ελεγχους της σε ολη την επικρατεια και βλεποντας την αναλογια αλλοδαπων-ελληνων οπου στην ''καλυτερη'' περιπτωση ειναι 1 αλλοδαπος προς τρεις ελληνες και στην χειροτερη πλειοψηφουν οι αλλοδαποι(στις προσαγωγες και στις συλληψεις δεν τιθεται ζητημα εκει οι αλλοδαποι πλειοψηφουν) που δειχνει ποσο τεραστιος ειναι ο βαθμος πληθυσμιακης αλλοιωσης της πατριδας μας και το 99,99% των αλλοδαπων σε αυτους τους ελεγχους μια χαρα χαρτια εχουν,εχουν ουσιαστικα νομιμοποιησει τον εποικισμο της πατριδας μας,που αποδεικνυεται και απο το γεγονος οτι σε εναν τετοιον ελεγχο οπου εκατονταδες αλλοδαποι θα ελεγχθουν ελαχιστοι αλλοδαποι θα προσαχθουν και ακομη λιγοτεροι τελικα θα συλληφθουν για διαφορα αδικηματα που ειτε αυτοι εχουν χαρτια ειτε οχι δεν απελαυνονται

    το θλιβερο ειναι(μαλλον με οδηγια απο το υπουργειο)οτι ολοενα και περισσοτερα δελτια τυπου της αστυνομιας δεν εμφανιζουν την αναλογια αλλοδαπων-ελληνων σκοπιμα απλα πετανε καποιους αριθμους τοσοι ελεγχθηκαν τοσοι προσαχθηκαν και τοσοι τελικα συνεληφθηκαν ωστε ο ελληνας πολιτης να μην ενημερωθει και να μην αντιδρασει στον εποικισμο και την πληθυσμιακη αλλοιωση της πατριδας του

    ευστοχο σχολιο φιλου

    '' Christos-1987 :Φίλε...πιστεύω ακράδαντα πλέον,πως στον ''ενεργό-νεανικό'' πληθυσμό της χώρας (απο 16-40 ετών) πρέπει να βρισκόμαστε περιπου στο εξής ποσοστό:60-65% Έλληνες εναντι 35-40% αλλοδαποί πάσης εθνικότητας.
    Το βλέπεις πλεον καθημερινα..Στο λεοφωρειο,στις δουλειες,στα σχολεία,στις πλατείες,στους δρομους,στις πολυκατοικιες,στα χωρια,παντού..Η μόνη πληθυσμιακή ομάδα που γέρνει την πλαστικα υπερ των Ελλήνων και έτσι δεν εχουμε την αίσθηση οτι ζούμε στο Ισλαμαμπαντ ή στα Τιρανα ειναι οι ηλικιωμενοι(60ετών+..)που είναι πάρα πολλοί στην χώρα.
    Η χώρα εποικιστηκε απο άκρη σε άκρη συστηματικά και χωρις καμια αντιδραση.Ο Έλληνας την 20ετια 1990-2010 ήταν απασχολημένος με το πώς θα πάρει σπίτι και εξοχικό,πως θα πάρει μερσεντικό-bmwδικό,πως θα φοροδιαφύγει το κράτος,πως θα χωθεί στο δημόσιο,πως θα παει διακοπες 30 μερες τον χρόνο και πόσα λουλούδια θα πετάξει στις πίστες...Στην χώρα βεβαια αυτη την 20ετία διαλύθηκε όλη η βιομηχανία και βιοτεχνία,η ανεργία πήγε στο 25% και μπήκαν στην χώρα γυρω στα 2 εκατομύρια αλλοδαποι αλλά και ποιος χέστηκε;
    Το συμπερασμά μου:Δεν υπάρχει σωτηρια για αυτή την έρμη την Πατριδα..''

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive