Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

ΠΩΣ Το μπάρμπεκιου στα Διαβατά απο τους «Ενωμένους Μακεδόνες» "έδωσε" 5.500 ευρώ στους λαθρομετανάστες μέσω Ολλανδίας. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για μπάρμπεκιου στα Διαβατά

Ειδικότερα, Ολλανδοί εθελοντές δημιούργησαν το BBQ Sponsor Tour, μια εκστρατεία χρηματοδότησης όπου πολίτες προσέφεραν χρήματα ανάλογα με τον αριθμό των διαδηλωτών που συγκεντρώθηκαν, τα κομμάτια κρέατος καταναλώθηκαν...

ή την ώρα που διήρκησε το event - όσο περισσότεροι οι διαδηλωτές, τα κρέατα και η ώρα, τόσο περισσότερα τα χρήματα. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι περισσότεροι πολίτες έκαναν δωρεά για την ώρα που διήρκησε το μπάρμπεκιου και έτσι συγκεντρώθηκαν 5.500 ευρώ που θα διατεθούν στους λαθροπρόσφυγες που διαμένουν στο hotspot των Διαβατών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας εκ των διοργανωτών, ο Ρίκο Βούρμπεργκ, είχε βρεθεί παλαιότερα και στη Λέσβο και στην Ειδομένη προσφέροντας εθελοντικά τη βοήθειά του στους λαθροπρόσφυγες. Όπως δήλωσε στη Voria.gr, «είναι τελείως άδικο η Ελλάδα να πρέπει να σηκώσει όλο αυτό το φορτίο στο προσφυγικό». 

Ο ίδιος μάλιστα έχει πρωτοστατήσει στην πρωτοβουλία «Bring them here» (Φέρτε τους εδώ) με την οποία υποστηρίζεται και προωθείται η μετεγκατάσταση λαθροπροσφύγων από τα ελληνικά κέντρα υποδοχής στην Ολλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive