Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Ο Αλέξης εκπαιδεύεται: Τι μαθήματα ξεκίνησε στα 45 χρόνια του, ούτε Αγγλικά, ούτε Ελληνικά αλλα....

Αλέξης Τσίπρας
Λένε οι ειδικοί ότι όσο πιο νωρίς μάθεις σκάκι τόσο καλύτερος σκακιστής γίνεσαι. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αρχίζει να μαθαίνει σκάκι στα 45 του. Ισως να μη μάθαινε ποτέ εάν δεν άρχιζε μαθήματα και ο γιος του....
Σύμφωνα με τον ΒΗΜΑτοδοτη, το αποκάλυψε ο ίδιος μετά το συμβολικό δώρο-βιβλίο που έλαβε από τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. «Επειδή ο πανεπιστημιακός είναι λάτρης του σκακιού ο ίδιος, προσέφερε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ένα βιβλίο για το σκάκι λέγοντας ότι με αυτό μεγάλωσαν πολλές γενιές νέων σκακιστών: Και ιδού τι απάντησε ο κ. Τσίπρας: «Δεν είναι τυχαίο που μου δίνετε αυτό το βιβλίο, γιατί υπό μία έννοια χρειάζεται στην πολιτική γιατί πρέπει να προβλέπουμε τις κινήσεις» απάντησε χαμογελώντας ο κ. Τσίπρας, ο οποίος πρόσθεσε ότι το βιβλίο θα του χρησιμεύσει για τα μαθήματα σκακιού που έχει ξεκινήσει με τον γιο του»

1 σχόλιο:

  1. Τη εκανες ρε Πρυτανη βιβλιο του εδωσες του δεν του εδεινες καλειτερα κανενα κιλο ΧΑΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive