Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ "ΜΠΑΖΟΥΝ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Δείτε τους! Αυτοί είναι οι Πακιστανοί πουαπήγαγαν και βίασαν 17χρονο Πακιστανό – Η ανατριχιαστική κατάθεση του θύματος!

ΑΥΤΟΥΣ Περιμένουμε να "ενταχθούν" στην Ελληνική κοινωνία και να "σπουδάζουν" με τα Ελληνόπουλα. ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ όσοι τους φέρνετε.  Στη δημοσιότητα δόθηκαν το απόγευμα, μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες δύο Πακιστανών...
που κατηγορούνται για την απαγωγή, την κακοποίηση και τον βιασμό 17χρονου παιδιού. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη. Για τον μεν 24χρονο, για τις αξιόποινες πράξεις της παραγωγής υλικού παιδικής πορνογραφίας με την άσκηση βίας σε βάρος ανηλίκου, κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας με την άσκηση βίας σε βάρος ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, αρπαγής από κοινού, εκβίασης από κοινού και βιασμού. Για τον δε 28χρονο, για τις αξιόποινες πράξεις της αρπαγής από κοινού, της εκβίασης από κοινού και της άμεσης συνέργειας σε βιασμό.
Πρόκειται για τους: (επ) HEDAR (ον) MUHAMMAD ARSLAN του MUHAMMAD ANWAR και της NASEEM BIBI, γεν. 01-01-1995, στο Πακιστάν.
και για τον (επ) WAHAB (ον) ABDUL του SATTAR ABDUL και της MTEEN BIBI, γεν 01-01-1991, στο Πακιστάν.
Η φρίκη που έζησε 17χρονος
Ένας ανήλικος από το Πακιστάν έζησε τη φρίκη στα χέρια δύο ομοεθνών του. Τον απήγαγαν, τον βίασαν βιντεοσκοπώντας τις πράξεις τους και ζητούσαν λύτρα από συγγενείς του για να τον αφήσουν ελεύθερο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο δράστες, κατάφεραν να παρασύρουν το 17χρονο αγόρι, σε κατάστημα ενδυμάτων όπου εργαζόταν ο ένας από τους απαγωγείς. Τηλεφώνησαν σε συγγενή του και ζήτησαν 10.000 ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.
Όσο περίμεναν για τα λύτρα, τον ανάγκασαν να βγάλει τα ρούχα του ενώ τον βιντεοσκοπούσαν και στη συνέχεια ο 24χρονος, ασέλγησε σε βάρος του, με τον 28χρονο να συνεχίζει να καταγράφει τις εικόνες φρίκης με το κινητό του τηλέφωνο.
Τον κράτησαν όμηρο για ένα ολόκληρο 24ωρο και τον άφησαν να φύγει, όταν παρέλαβαν από συγγενικό του πρόσωπο, μόλις 200 ευρώ. Το αγόρι έκανε καταγγελία στην αστυνομία, οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ βρέθηκε και το κινητό τηλέφωνο με τα βίντεο που είχαν καταγράψει.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 14-05-2020, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο τηλέφωνο 2310-388458. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

3 σχόλια:

  1. Οχι αγορι μου δεν θαλες ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ αλα αρχιγαμημενοι που εχουνε βγει απο μουνι πουτανας μανας κ οχι απο ΕΛΛΗΝΗΔΑ ΜΑΝΑ!!!!!! τακουσες?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενδεικτικά για το έγκλημα εις βάρος του Ελληνικού λαού.Προχθές έγινε γνωστό οτι οι Έλληνες για το 2016-18 επιβαρύνθηκαν 30 δις απ την περίθαλψη των ψευτοπροσφύγων στα νοσοκομεία, στα οποία έχουν πάντα προτεραιότητα.Το Υπουργείο Υγείας έχει λάβει απ το 2015 μόνο 27.48 εκ.

    https://twitter.com/stavroforos_/status/1195274943824572417 (αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε τα εγγραφα)

    ONAR HOTEL Kokkoni έξω απ την Κόρινθο

    https://twitter.com/stavroforos_/status/1195439447074054147

    Ξενοδοχείο 5 αστέρων με λαθρο...Η φώτο μου ήρθε από συνάδελφο που "προσέχει" τους λαθρο μέσα στο ξενοδοχείο...Να δουμε ποσοι άστεγοι Έλληνες θα πεθανουν κ φετος τον χειμωνα....αλλα εδω παρεχουμε και πισινες!

    https://twitter.com/TheDoc37266545/status/1195093170297671680

    Μια ανώνυμη Ελληνίδα : Ο Σόρος και οι Πρόθυμοι

    https://taxalia.blogspot.com/2019/11/blog-post_552.html (αξιζει να διαβαστει ολο)

    Καλάσνικοφ και Ισλάμ απειλούν την Ελλάδα μέσα στα «σπλάχνα» της – Δείτε την «ωμή» αλήθεια (ΒΙΝΤΕΟ)

    https://taxalia.blogspot.com/2019/11/blog-post_854.html (· → αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και το βιντεο,οχι οτι δεν το περιμεναμε ηταν θεμα χρονου να γινει,κρατος εν κρατει ολη η ελλαδα παραδομενη στους λαθροαλλαδοποαναρχοφασιστες,ολη η ελλαδα παραδομενη στους αναρχοφασιστες,αφγανοπακιστανους,ιρακινισυρους(και λοιπους λαθροεισβολεις))

    Εκτός ελέγχου το μεταναστευτικό: Απόβαση 661 αλλοδαπών στα νησιά – Σύλληψη Πακιστανών που ασελγούσαν σε ανήλικο

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/822177_ektos-eleghoy-metanasteytiko-661-allodapoi-se-dyo-imeres(· → αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και το βιντεο, αφιξεις στη λεσβο,σαμο,κω,καστελοριζο οπου μια βαρκα μετα την αλλη και διπλα διπλα φτανουν σε μια παραλια λες και βλεπεις ταινια και δεν υπαρχει ελληνικο κρατος υπο οποιαδηποτε μορφη πουθενα,μιλαμε για την απολυτη καταντια μιας χωρας που εχει στην ουσια καταργησει τα συνορα της ειτε ειναι χερσαια ειτε θαλασσια,η ελλαδα ζει το βιο-ιστορικο της τελος,η χωρα προδοθηκε ουσιαστικα απο τον ιδιο της τον λαο)

    Ακόμη αμφιβάλλετε ότι είναι ένας στρατός(!) τα στίφη των λαθρομεταναστών; Δείτε το βίντεο!

    https://taxalia.blogspot.com/2019/11/blog-post_938.html (αξιζει να διαβαστει ολο και να δειτε και το βιντεο)

    ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΠΩΣ ΘΑ’ ΡΘΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΠ’ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΑΦΓΑΝΟΥΣ, ΣΟΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ!

    https://ethnikismos.net/2019/11/16/%ce%b4%ce%b7%ce%bc%ce%bf%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%83-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b5%cf%83-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b1%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%bf%ce%bb%cf%85%ce%bc%cf%80%ce%b9%ce%b1%cf%83-%ce%b7-%ce%ba%cf%85/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ''...αφού τον οδήγησαν, στις 2 Νοεμβρίου, σε κατάστημα στην περιοχή της Μενεμένης, όπου εργαζόταν ο 24χρονος, με τη χρήση σωματική βίας τον ανάγκασαν να επικοινωνήσει με συγγενικό του πρόσωπο, και να ζητήσει να καταβάλλει λύτρα, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.''

    • → ετσι δωστε πρωτα δουλεια στους αλβανους,γεωργιανους,βουλγαρους,λαθροασιατες κλπ...εσεις καταστρεψατε την ελλαδα παλιο αλητες που τους απασχολειτε με την ανεργια των Ελληνων να εχει ξεπερασει το 1, 5 εκ. ανεργων,τα ρεμαλια οι ελληνες που τους δινουν δουλεια και τους νοικιαζουν διαμερισματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive