Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Τραγωδία 17χρονης και μάνας στην Κατερίνη: Αυτό είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή

Αποτέλεσμα εικόνας για Τραγωδία 17χρονης και μάνας στην Κατερίνη: Αυτό είναι το πόρισμα του ιατροδικαστή
Η ιατροδικαστική εξέταση της Μαρίας – Ιωάννας και της μητέρας της, οι οποίες βρέθηκαν σε χαράδρα 120 μέτρων, έξω από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ολοκληρώθηκε. Ποιο είναι το πόρισμα....
Ο επίλογος στην τραγωδία της 17χρονης και της μητέρας της γράφτηκε όταν χθες το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εντοπίστηκε από την αστυνομία μέσω drone, σε γκρεμό της Εθνικής Οδού, Κατερίνης – Ελασσόνας, εννέα μέρες μετά την εξαφάνιση των δύο γυναικών.  Ο ιατροδικαστής κατέληξε ότι ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος και σημείωσε ότι φέρουν πολλαπλές βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα, συνεπεία της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου.  Ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται την ημέρα της εξαφάνισής τους, στις 8 Νοεμβρίου. Διαπίστωση που έρχεται να ακυρώσει όσα ακούγονταν και ήθελαν μέχρι τις 14 του μήνα, να έχουν δει τη μητέρα να οδηγεί το αυτοκίνητο στην Κατερίνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive