Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Οντισιόν για ποpνό στο Περιστέρι: Τι αποκαλύπτει μέλος της κριτικής επιτροπής

Alex Fire Έλενα Χατζή
Στα μέσα του Σεπτέμβρη η είδηση ότι απλός κόσμος έκανε ουρά σε γνωστό club στο 
GNTM: Φωτογράφιση με εσώρουχα κάτω από ντουζιέρα
Περιστέρι προκειμένου να περάσει από κάστινγκ για πρωταγωνιστής σε ερωtικές ταινίες προκάλεσε το ενδιαφέρον του κοινού...
Hταν πρωί Δευτέρας και δεκάδες κόσμου βρέθηκε μπροστά από την κριτική επιτροπή γνωστής εταιρίας παραγωγής αiσθησιακών ταινιών που ψάχνει τα νέα ταλέντα της.
Ένας - ένας οι διαγωνιζόμενοι, οι οποίοι είχαν υπογράψει αίτηση συμμετοχής και φωτογράφισης, ανέβαιναν στην σκηνή, απαντούσαν στις ερωτήσεις, γδύνονταν, και φωτογραφίζονταν.
Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι πρωταγωνιστές ερωtικών ταινιών Alex Fire, Γιάννης Μενιδιάτης, Rosa Rozita και η Ίνα και ο Τεό, το γνωστό ζευγάρι πρωταγωνιστών αiσθησιακών ταινιών με διεθνείς διακρίσεις.
Υπεύθυνη του κάστινγκ ήταν η πρωταγωνίστρια Έλενα Χατζή η οποία μαζί με τον Άλεχ Fire μίλησαν στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» για τις απαιτήσεις της κριτικής επιτροπής, για τα νέα ταλέντα στο χώρο αυτό αλλά και για τα ευτράπελα.
«Είναι κάτι πρωτόγνωρο για την Ελλάδα. Το Ελληνικό κοινό θέλει να βλέπει ελληνικό ποpνό και μάλιστα το 99 τοις εκατό των αντρών βλέπει ερωtικές ταινίες. Οπότε ψάχναμε να βρούμε κυρίως Έλληνες και για να τους βρούμε έπρεπε να βγάλουμε αγγελία με το γνωστό παραδοσιακό τρόπο. Οι ερωτήσεις που κάναμε στους επίδοξους ηθοποιούς ήταν πάνω-κάτω οι ίδιες. Με τι ασχολούνται, πώς έμαθαν για το κάστινγκ, πού δουλεύουν κι αν τους ενδιαφέρει ο ρόλος κομπάρσου. Αφού τους κάναμε να νιώσουν οικεία, οι ερωτήσεις περιστρέφονταν γύρω από τις ερωtικές τους προτιμήσεις. "Τι σου αρέσει στο σeξ;" "Θα έκανες όpγιο;" "Είσαι ενεργητικός;" "Τι εμπειρίες έχεις";, είναι μερικές από τις ερωτήσεις που τους κάναμε», είπε η Ελένη Χατζή η οποία είναι πρωταγωνίστρια ερωtiκών ταινιών.
Για άλλη μια φορά η δοκιμασία αποχώρησης δεν είναι απλή υπόθεση! Οι διαγωνιζόμενες του GNTM θα φωτογραφηθούν με εσώρουχα κάνοντας ντουζ πάνω σε μια νταλίκα, η οποία κινείται στο κέντρο της Αθήνας!
Παράλληλα, θέλοντας να βοηθήσει τα κορίτσια του GNTM και με αφορμή το σχόλιο της Μαρτίνας στους κριτές ότι δεν ήξερε τι να κάνει στη φωτογράφηση με τα φίδια, η Ζενεβιέβ θέλησε να ξεκαθαρίσει στα κορίτσια τα όσα θα πρέπει να κάνουν στη νέα τους δοκιμασία.


Οι συμμετέχοντες ήταν όλων των ηλικιών -φυσικά άνω των 18- και όλων των σωματότυπων και μεγεθών.
«Ήρθαν παιδιά ηλικίας 18 και 19 ετών αλλά η Έλενα τους έκοψε κατευθείαν.Στο κάστινγκ ήρθε και ένας κύριος 72 ετών. Δεν ψάχνουμε μεγάλα προσόντα ή τέλεια σώματα. Πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι ο χώρος δεν τους λύνει το οικονομικό πρόβλημα», είπε ο Alex Fire στην εκπομπή.
Σύμφωνα με την εταιρία παραγωγής, κάποιοι ήταν ιδιωτικοί υπάλληλοι, άλλοι καθηγητές, κάποιοι εργάζονταν στο Δημόσιο, κάποιοι ήταν άνεργοι, ενώ το… παρών έδωσε ένας πιλότος, ένας φανοποιός κι ένας οδηγός του Μετρό.
Κάποιοι είπαν ότι είναι παντρεμένοι και το ξέρουν οι γυναίκες τους, ενώ οι περισσότεροι δήλωναν πως θέλουν να παίξουν σε τέτοιες ταινίες για να καταφέρουν να βγουν από το οικονομικό τους αδιέξοδο ενώ κάποιοι άλλοι επειδή το είχαν παιδικό όνειρο.
«Ήρθε ένας δάσκαλος του Δημοτικού και τον έδιωξα. Του είπα ότι δεν γίνεται να κάνεις ποpνό και μετά να πηγαίνεις να διδάσκεις σε μικρά παιδιά.
Η πρώτη φάση είναι αυτό το κάστινγκ γνωριμίας. Η δεύτερη φάση είναι η πράξη.Τους λέμε ότι έχετε είκοσι λεπτά για να μας αποδέιξετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε μπροστά στις κάμερες. Δεν είναι καθόλου εύκολο για τον άντρα. Οι γυναίκες είναι πιο απελευθερωμένες από τους άντρες», είπε η Ελένη Χατζή .
Δες όσα είπαν: 


2 σχόλια:

  1. Στη "στιγμή της αλήθειας" που είχε γυριστεί με την Ευγενία Μανωλίδου στον ΑΝΤ1, οι παίχτες γίνονταν ποιο ξεφτίλα. Αν θυμάστε είχε προσωπικές ερωτήσεις αλλά το χειρότερο είναι ότι ο παίχτης είχε και τους συγγενείς μαζί του, χόρια του ότι γυρίζονταν σε μεγάλο κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας δωρεάν και όχι στα αισθησιακά συνδρομητικά κανάλια που για να τα δει κάποιος πρέπει να πληρώνει μηνιαία συνδρομή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παραδείγμα Η στιγμή της αλήθειας https://www.youtube.com/watch?v=1Tul--g5IKQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive