Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Μήνυμα του Βασίλη Κικίλια προς «άνανδρους Ρουβίκωνες»: Δεν τρομοκρατούμαι Οι αντιεξουσιαστές πέταξαν τρικάκια και μπογιές στην πόρτα του γραφείου του.Συνελήφθη ενας αναρχοαλήτης. ΦΩΤΟ

Μήνυμα του Βασίλη Κικίλια προς «άνανδρους Ρουβίκωνες»: Δεν τρομοκρατούμαι

Τρικάκια με συνθήματα για τη δημόσια υγεία πέταξαν πριν περίπου 1 ώρα, στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, στην οδό Κριεζώτου, αντιεξουσιαστές-μέλη του Ρουβίκωνα. Τα μέλη του Ρουβίκωνα, τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, πέταξαν επίσης και μπογιές στην πόρτα του γραφείου...

Ο αστυνομικός του γραφείου του υπουργού Υγείας τους καταδίωξε κι έπιασε τον έναν, ο οποίος προσήχθη.
«Προς τους ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ρουβίκωνες που εισέβαλαν με βία στο πολιτικό μου γραφείο και εκφόβισαν, απείλησαν και τραμπούκισαν τους εργαζόμενους: ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΙ. Στο πρόσωπο του αστυνομικού που συνέλαβε τον 1 από τους 4, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία» έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter o Βασίλης Κικίλιας.
Προς τους ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ρουβίκωνες που εισεβαλαν με βία στο πολιτικό μου γραφείο και εκφόβισαν, απείλησαν και τραμπούκισαν τους εργαζόμενους: ΔΕΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΜΑΙ.
Στο πρόσωπο του αστυνομικού που συνέλαβε τον 1 από τους 4, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ελληνική Αστυνομία @hellenicpolice
Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter
105 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό
«Oι γνωστοί τραμπούκοι εισέβαλαν σήμερα στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια. Ας το καταλάβουν καλά. Η κυβέρνηση δεν εκφοβίζεται», υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, για την επίθεση του Ρουβίκωνα στο γραφείο του υπουργού Υγείας.

Και η δήλωση του Στ. Πέτσα καταλήγει: «Κι ας αντιληφθούν επίσης ότι τα πράγματα άλλαξαν. Η βία δεν γίνεται ανεκτή και η ανομία θα παταχθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive