Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

ΤΩΡΑ. Συμφωνία για την ψήφο των αποδήμων - Επιστολή του υπουργείου Εσωτερικών

photo: EurokinissiΣε συμφωνία για την ψήφο των ελλήνων του εξωτερικού οδεύουν τα κόμματα μετά την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να κινηθεί πίσω από την πρόταση του ΚΚΕ και να εγκαταλείψει την θέση περί μη ισοτιμίας της ψήφου, δηλαδή να μην προσμετράται στο τελικό αποτέλεσμα....
   Το υπουργείο Εσωτερικών απέστειλε επιστολή σε όλα τα κόμματα με την οποία περιγράφονται τα τέσσερα βασικά σημεία τα οποία κρίνουν την συμφωνία. Από αυτά, το πιο κρίσιμο ήταν αυτό του ΚΚΕ που ζητούσε να τεθεί όριο 30 ετών απουσίας από την χώρα, για εκείνους που θα έχουν δικαίωμα ψήφου.  Ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με πληροφορίες συντάσσεται με αυτή την αποχή κάτι που σημαίνει ότι την Δευτέρα, στην επόμενη συνάντηση της διακομματικής θα υπάρξει συμφωνία εκτός απροόπτου. Ένα θέμα που απομένει να συζητηθεί είναι όσοι ζουν σε αρκετά απομακρυσμένες περιοχές να έχουν τελικά δικαίωμα επιστολικής ψήφου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive