Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ. ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟ ΤΥΦΛΟ ΓΑΤΑΚΙ - ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΦΩΤΟ


ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ

Και αν η τυφλή γατούλα που της χτυπούσαν το κεφάλι μέχρι θανάτου και ούρλιαζε από τον πόνο, μπορούσε να αντιδράσει και έβγαζε το μάτι του παιδιού , τώρα θα μιλούσαμε για ευθανασία στην γάτα. Και όταν αυτά τα παιδιά μεγαλώσουν και σκοτώσουν κάποιον Άνθρωπο τότε η κοινωνία θα θυμηθεί τα ουρλιαχτά της τυφλής γατούλας....Και όπως ο βιαστής και δολοφόνος που βίασε και σκότωσε την καημένη επιστήμονα και Μητέρα , και ο παπάς πατέρας του ενω ήξερε οτι ο γιος του σκότωνε σκυλιά  σιωπούσε.
Έτσι και αυτά τα παιδιά θα πάρουν κάποιου την ζωή αν αφεθούν χωρίς επίβλεψη, μόνο με την φράση του πατέρα: "Έλα μωρέ παιδιά είναι".
Παιδιά είμασταν όλοι, και όταν ήμασταν παιδιά θέλατε να κάνουμε αγκαλιά στα ζωάκια Όχι να τα κλωτσαμε μέχρι θανάτου.
Άρα κάτι πάει λάθος στην Ελληνική κοινωνία , όσο θεωρούμε κατώτερα όντα τα ζώα και κακοποιούνται χωρίς σοβαρές συνέπειες, χτίζουμε τα θεμέλια μιας επικίνδυνης κοινωνίας για τους ίδιους τους ανθρώπους.
Και τότε να βράσω τον πολιτισμό που μας άφησαν οι πρόγονοί μας.
Κοιταχτε γύρω σας, παντού στην Ελλάδα κακοποιούνται και θανατώνονται ζώα με αδίστακτους τρόπους χωρίς κανέναν ενδοιασμό και φόβο.
Ο νόμος για την αξία της ζωής θα έπρεπε τουλάχιστον να μοιάζει, αφού δεν μπορεί να είναι ίδιος με τον Ανθρώπων.
Κάνεις ποτέ δεν μπήκε ούτε 10 μέρες στην φυλακή επειδή σκότωσε ζώα, γιατί να φοβούνται;;;
Να θυμάστε αυτοί που κακοποιούν τα ζώα κάνουν κακό και στους Ανθρώπους.
Εμείς οι Άνθρωποι έχουμε το μυαλό, έχουμε της ικανότητες, δεν θα έπρεπε να κάνουμε κακό, θα μπορούσαμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο κόσμο για όλα τα πλάσματα.
Και αν λέω βλακείες, γράψτε στο ίντερνετ κακοποιήσεις ζώων, και θα δείτε χιλιάδες ψυχές, ζωές που χάθηκαν απο φόλες η και κάθε αρρωστημένο τρόπο που μπορεί να φανταστεί μονο Ανθρώπινος νους.
Δεν είμαι αρκετά έξυπνος, δεν ξέρω πολλά, σίγουρα ξέρω πως αν δεν αλλάξει ο νόμος, και αυτός που βασανίζει και σκοτώνει ζώα δεν κάνει έστω κάποιες μέρες φυλακή δεν θα αλλάξει τίποτα.
Ο νόμος τώρα με τα πρόστιμα, και την εξαγορά της ποινής δεν τρομάζει κανέναν. Και το χάσμα στην αξία της ζωής ενός αθώου ζώου και μίας ανθρώπινης ζωής είναι τεράστια.
Και όπως είπα και ξανά λέω, ποιος πιστεύεις θα σου κάνει κακό; Εγώ που βοηθάω αδέσποτα και άστεγους η αυτός που βασανίζει και σκοτώνει αθώες ζωές, αυτός που μπροστά στο κλάμα μιας αθώας ζωής δεν λυγίζει ;
Εγώ δεν φοβάμαι να γίνει ποιο αυστηρός ο νόμος για όλες της μορφές ζωής, γιατί ξέρω ότι δεν μπορώ ούτε να σκέφτομαι ότι θα κάνω το παραμικρό κακό σε οποιοδήποτε πλάσμα.
Όχι δεν ζητάω από εσάς να είναι το ίδιο μια ανθρώπινη ζωή με ενός ζώου, αν και εγώ δεν βλέπω διαφορες, ζωές είναι και στης δύο περιπτώσεις, δεν είναι πέτρες και ζωή.
Πονάς εσύ πονάει και το ζώο, φοβάσαι εσύ μια φορά, φοβάται 10 το ζωάκι, πείνας εσύ πεινάει 10 το ζωάκι , μιλάς, φωνάζεις εσύ, σιωπηλά ανέχεται τα πάντα αυτό.
Δεν μας ανήκουν οι ζωές τους, ούτε η δική μας δεν μας ανήκει, είναι δώρο από τον Θεό, σε αυτόν ανήκουν όλα.


Η εικόνα ίσως περιέχει: γάτα

Η εικόνα ίσως περιέχει: γάτα


Η εικόνα ίσως περιέχει: γάτα και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: γάτα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive