Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019

ΔΟΜ ΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ

Για να έχετε μια εικόνα του τι είναι ο ΔΟΜ σας παραθέτουμε δήλωση του διευθυντή του εν λόγω μορφώματος, στην οποία λέει ότι «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΕ» κι οι λαθρομετανάστες είναι το τέλειο εργαλείο.
Σύμβουλος του «κυρίου» υπήρξε το αυτό το gregory maniatis «αστεράκι» του open society foundation του Σόρος....

Οπως καταλαβαίνετε αυτό το μόρφωμα που αυτοαποκαλείται «Διεθνής Οργανισμός λαθροΜετανάστευσης» και τολμά να κάνει υποδείξεις στους Έλληνες είναι συγκοινωνούν δοχείο με το ΜΚΟ παραμάγαζο του Σόρος.

Οι υποδείξεις τέτοιου είδους μορφωμάτων δεν έχουν καμμία αξία. Δεν θα μας πει το κάθε τρόλ του Σόρος τι θα δεχθούμε στη χώρα μας.
Τις υποδείξεις του στο σπίτι του.
Και τους «ευπαθείς» να τους πάρει αυτός και τ’ αφεντικό του.
Γενική οδηγία: όπου βρίσκετε δηλώσεις που επικαλούνται την «ανοιχτή κοινωνία» κ την «ανεκτικότητα» θα ξέρετε ότι βλέπετε παραμάγαζο του Σόρος.
Εμαιλ αναγνωστη

1 σχόλιο:

  1. η χωρα οδευει προς διαλυση:
    στοχος-σκοπος η πληρη αντικατασταση των ντοπιων γηγενων ελληνων με λαθρομεταναστες,γι΄αυτον τον λογο διαφοροι παραγοντες οπως η Ε.Ε. κυριως αλλα και αλλοι(π.χ. ΟΗΕ,ΗΠΑ,ΔΝΤ,ΜΚΟ,αραβικος συνδεσμος,διαφορα κρατη,εξωτερικοι και εσωτερικοι φορεις κλπ...)προκειμενου να νομιμοποιησουν την λαθροεισβολη και τον λαθροεποικισμο στην πατριδα μας ωστε να παραμεινουν για παντα σε αυτην ολων των ειδων των λαθροεποικιστων στελνουν συνεχως ανθρωπινο δυναμικο προκειμενου να στελεχωσουν και να εκπαιδευσουν τις υπηρεσιες ασυλου,στελνουν συνεχως ενα σκασμο χρηματα και κονδυλια,στηνουν και δημιουργουν συνεχως νεες δομες σε ολη την επικρατεια της χωρας,γεμιζουν απο ακρη σε ακρη την πατριδα μας με ΜΚΟ που επιβαλλουν την ατζεντα τους στο λαθρομεταναστευτικο κλπ...:

    Μεταναστευτικό: Οι στόχοι των προγραμμάτων που θα χρηματοδοτήσει ο ΕΟΧ στην Ελλάδα

    https://www.capital.gr/epikairotita/3389738/metanasteutiko-oi-stoxoi-ton-programmaton-pou-tha-xrimatodotisei-o-eox-stin-ellada (αξιζει να διαβαστει ολο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive